Over

Wie ik ben en wat ik doe? Dat zal ik je vertellen. Ik ben Bas, zevenendertig jaar en woonachtig in de Achterhoek in Gelderland, Nederland. Zo ’n vier jaar geleden ben ik eens begonnen met wat dingen te schrijven in combinatie met foto ’s of afbeeldingen en dit heb ik steeds meer uitgebreid tot wat ik tot op heden doe als schrijver. Ik schrijf columns en gedichten en daarnaast schrijf ik verhalen en dan voornamelijk roman of drama. Ik ben sinds 2019 Christen, dat betekent dat je naast mijn columns, verhalen en gedichten ook artikelen tegen komt met een Christelijk tintje.

Sinds 2019 heb ik mijn eigen verhaal ‘Van de kaart geveegd’ gepubliceerd waarin ik mijn lezers vertel over mijn verleden met pesten en de daarop volgende epilepsie. Dat is natuurlijk een heftig verhaal, wat ook blijkt uit reacties van de lezers, maar ik vind het belangrijk dat mensen weten wat pesten met een ander kan doen. De consequenties zijn niet voor even, maar misschien voor de rest van iemand ’s leven! Daarom dit verhaal, omdat het mij op nu zevenendertig jarige leeftijd nog steeds achtervolgt…

Gelukkig heeft het allemaal ook nog een positieve wending gekregen, want in mijn verhaal beschrijf ik ook hoe ik weer in aanraking ben gekomen met het geloof en uiteindelijk het Christendom weer heb kunnen oppakken en in een genezingsproces ben terechtgekomen. Sinds December 2019 ben ik na een afbouwperiode van een paar maanden volledig gestopt met medicijnen die ik vijftien jaar lang slikte voor epilepsie. Als je mijn verhaal wilt lezen dan kun je die bovenaan in het menu vinden door te klikken op ‘mijn verhaal’.

Verder schrijf ik artikelen over dingen die op de wereld gebeuren, vaak zijn dat dingen met een levensboodschap. Het is mogelijk om op artikelen te reageren, maar om het netjes te houden en respectvol controleer ik alle binnenkomende reacties voordat ze gepubliceerd worden. Ik antwoord ook op artikelen! Wil je contact met me opnemen, dan kan dat. Vul het reactieformulier hieronder in en dan probeer ik je zo snel mogelijk te antwoorden. ‘Bas schrijft’ is ook te vinden op social media, namelijk op Facebook en Instagram. Veel plezier gewenst!


Vul het contactformulier in: