Over mij en contactgegevens

Wie ik ben en wat ik doe?
Dat zal ik je vertellen. Ik ben Bas Ketz, achtendertig jaar en woonachtig in de Achterhoek in Gelderland, Nederland. Zo ’n zes jaar geleden ben ik eens begonnen met wat dingen te schrijven in combinatie met foto ’s of afbeeldingen en dit heb ik steeds meer uitgebreid tot wat ik tot op heden doe als schrijver. Ik schrijf columns en gedichten en daarnaast schrijf ik verhalen en dan voornamelijk romans of drama. Ik heb sinds 2019 opnieuw het Christendom weer kunnen toelaten in mijn leven en dat betekent dat je naast mijn columns, verhalen en gedichten ook artikelen tegen kunt komen met een Christelijk tintje.

Van de kaart geveegd…
Sinds 2019 heb ik mijn eigen verhaal ‘Van de kaart geveegd’ gepubliceerd waarin ik mijn lezers vertel over mijn verleden met pesten en de daarop volgende epilepsie. Dat is natuurlijk een heftig verhaal, wat ook blijkt uit reacties van de lezers, maar ik vind het belangrijk dat mensen weten wat pesten met een ander kan doen. De consequenties zijn niet voor even, maar misschien voor de rest van iemand ’s leven! Daarom dit verhaal, omdat het mij op nu zevenendertig jarige leeftijd nog steeds achtervolgt…

Niet alleen maar negatief
Gelukkig heeft het allemaal ook nog een positieve wending gekregen, want in mijn verhaal beschrijf ik ook hoe ik weer in aanraking ben gekomen met het geloof en uiteindelijk het Christendom weer heb kunnen oppakken en in een ‘genezingsproces’ ben terechtgekomen. Als je mijn verhaal wilt lezen dan kun je die bovenaan in het menu vinden door te klikken op ‘biografie’.

Reageren, contact opnemen en social media
Het is mogelijk om op artikelen te reageren, maar om het netjes te houden en respectvol controleer ik alle binnenkomende reacties voordat ze gepubliceerd worden. Ik antwoord ook op artikelen! Wil je contact met me opnemen, dan kan dat. Vul het reactieformulier hieronder in en dan probeer ik je zo snel mogelijk te antwoorden. ‘Bas schrijft’ is ook te vinden op social media, namelijk op Facebook en Instagram. Veel plezier gewenst!


Vul het contactformulier in: