Stef en Saskia

Middenin het donkere bos woont Stef. In zijn prachtig knusse huisje komt hij elke dag weer tot rust en vandaag komt zijn nieuwe date, Saskia voor het eerst bij hem thuis. Ze komt lopend omdat het huisje per auto niet bereikbaar is. Weinig mensen wonen in zo ’n huisje middenin het pikdonkere bos, maar Stef heeft deze stap eindelijk durven maken.

Saskia en Stef zijn smoorverliefd op elkaar, maar door verlegenheid hebben ze elkaar nog niet gekust. Wel is er op de vorige date een knuffel geweest en dit voelde bij beiden ontzettend goed. Die twee lichamen tegen elkaar… Dat was fantastisch! Stef doet zijn best om Saskia vol van romantiek te ontvangen en hij haalt hier alles voor uit de kast.

Met zijn lekkere kookkunsten bakt hij en kookt hij en zodra hij klaar is kleedt hij zich om. Hij verheugt zich enorm op haar prachtige verschijning en dat hij haar weer mag knuffelen en eindelijk mag kussen… Zijn hart klopt vol van verliefdheid en passie! Dan gaat de bel… Wie zal dat nu zijn?! Hij doet open met de gedachte dat het Saskia al zo vroeg is…

Saskia parkeert haar auto bij een paadje naar huisnummer vijftien aan de rand van het bos en loopt het bos in… Ze verheugt zich enorm op hem en ze begint steeds sneller te lopen. Al snel is het pikdonker en hoort ze alleen nog maar het geluid van de bomen en dieren in de buurt. Het is wel een heel lang paadje… Ze blijft maar gewoon lopen. Even later rent er iets het paadje over. Een wolf?! Hopelijk van niet!

Met haar telefoonverlichting vervolgt ze verliefd, maar ook bang haar weg. Daar in de verte ziet ze eindelijk een lichtje… Yes! Ze versnelt haar looppassen nog meer en komt eindelijk aan bij het huisje van Stef. Ze belt aan… ‘momentje’ klinkt er en ze vraagt zich af waarom het zo lang duurt. Dan doet ‘iets groots’ de deur open en ze schrikt zich een ongeluk. Het is een enorm monster!

Vanuit het beest klinkt er een ‘help’ geroep en ze beseft dat Stef is opgegeten door het grote monster. ‘Laat hem gaan!’ schreeuwt ze, maar het beest gaat achter haar aan… Stef zit nog levend in zijn maag en zit doodsangsten uit. Maar dan… middenin het bos is het opeens stil en het beest is verdwenen. ‘Stef, waar ben je?! Roep me alsjeblieft!’ roept ze… Saskia is bang maar vraagt zich ook af hoe ze het beest moet verslaan en haar liefde moet redden…

In de verte hoort ze weer harde voetstappen van het monster met geroep en geschreeuw van Stef. Ze raakt huilend in paniek. Dan komt het monster dicht bij haar, pakt haar op en de mond gaat wijd open. Opeens wordt alles donker! ‘Zit ik nu ook in zijn maag?!’ Ze roept en schreeuwt en vervolgens wordt ze wakker… In de armen van Stef! Gelukkig was het een droom, gelukkig maar! Saskia was al in slaap gevallen tijdens hun date bij hem thuis in zijn knusse stekkie… De klok sloeg twaalf uur in de nacht tijdens hun eerste kus, en toen?!

Werd het heel erg gezellig totdat ze in slaap viel…

Reageren op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *