Besnaard podcast afl. 5

Pieter zit in een kamer van alleen maar steen… Helemaal alleen! Terwijl hij wakker wordt realiseert hij zich dat hij in een onbekende ruimte zit. Een ijzeren deur zit voor hem en hij haast zich ernaartoe. Hij wil niet open en hij roept, bonkt en schreeuwt. ‘Is daar iemand?!’ Niemand laat van zich horen! Hij bonkt en ramt, en dan komt er toch iemand aangelopen… Er klinken keiharde voetstappen en met een harde knal gaat de deur open. Er staat een reus van een kerel in de opening. Hij draagt een metalen harnas en zijn gezicht is onherkenbaar! Pieter schreeuwt en schreeuwt van angst…

De grote kerel loopt naar hem toe en pakt hem vast. Hij wordt door een labyrint van gangen getrokken en uiteindelijk komen ze bij een kamer met een rood metalen deur… De deur wordt open gebeukt en er is alleen maar vuur! Een vuurzee zo groot, dat heeft Pieter nog nooit gezien! Hij wordt door de deuropening getrokken en de persoon wil hem in het vuur gooien… Het wordt warmer en warmer en de vlammen komen steeds dichterbij! Pieter schreeuwt en schreeuwt. NEEEEE! Hij wordt in het vuur gesmeten, maar dan wordt hij wakker omdat z’n moeder bij hem staat om hem uit zijn nachtmerrie te verlossen. Ze vraagt wat er is gebeurd en Pieter legt het uit. Nat bezweet ligt hij in zijn bed… Lees meer!

Of beluister de podcast:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *