Besnaard online!

Podcasts maken, je hoort het steeds meer om je heen… Na wat voorbereidingen ben ik er ook aan begonnen en daarmee heb ik sinds vandaag mijn nieuwe serie ‘Besnaard’ officieel gepubliceerd. ‘Besnaard’ gaat over een jongeman genaamd ‘Pieter’ die vroeger is gepest. Daardoor heeft hij ontzettend veel moeilijkheden waaronder psychische problemen en moet hij proberen om het leven weer op te pakken. Zoals ik al eens eerder vertelde was ‘de Groene Bengels’ waar ik eerder mee bezig was geen succes voor mezelf omdat dit niet iets was wat bij mezelf past!

Met ‘Besnaard’ heb ik iets verzonnen dat écht bij me past en dat is geen sprookje! Op verzoek van mensen om me heen kreeg ik het advies om eens na te denken over podcasts en ik ben me er toen meer in gaan verdiepen. Wat kost het allemaal wel niet?! Dacht ik bij mezelf. Gelukkig valt dit reuze mee! Om te beginnen heb je software en een microfoon nodig en ik heb het geluk dat ik dat heb… Een mond om te spreken is een vereiste en ook dat is geen probleem. Enkel gaat het nu nog om bezoekers en luisteraars en daar heb ik wel jullie als bezoekers bij nodig. Dus als je Bas schrijft liket, wil je dan ook Besnaard liken?

In Juni dit jaar is bij mij de knop omgegaan van ‘de Groene Bengels’ naar ‘Besnaard’. Het sluit aan op mijn verleden en met mijn fantasie qua schrijven heb ik het gevoel dat ik daar iets moois, maar soms ook iets ‘Besnaard’ van kan maken. Het doel is dat ik niet exact mezelf hiermee ga ‘spiegelen’ in een verhalenserie. Deels van mezelf, maar uiteindelijk vormt Pieter, de hoofdpersoon van het verhaal zijn eigen leven! Eén keer in de week verschijnt er een nieuwe podcast en ben je toch meer van het lezen? Dan is er de mogelijkheid om ook de tekst van de podcast te lezen. ‘Besnaard’ is te vinden via besnaard.nl of de link in het menu van deze website.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *