Samen doen!

Geloven doe je voor jezelf met anderen. Het is misschien een moeilijke opgave omdat je bijvoorbeeld op je werk of op school niet met Christenen te maken hebt, maar als je nu eens weet dat er dagelijks ongeveer 80.000 nieuwe Christenen bijkomen over de hele wereld! Het gebeurt op allerlei verschillende manieren, maar wat als jij, misschien jij als pas nieuw Christen, iemand kunt helpen om ook Christen te worden? Bevrijding is een woord dat vaak klinkt als je Christen word, maar het is waar! God bevrijd je van veel ellende in je leven en geeft je leven weer kleur! In mijn verhaal, wat je kunt lezen door hier te klikken lees je hoe ik God weer opnieuw heb toegelaten in mijn leven. Ik, de bedenker van deze website beschrijf in mijn verhaal een verleden met pesten en epilepsie, maar ook de bitterheid, boosheid en het grote verdriet wat volgde! Natuurlijk lees je ook wat het Christelijk geloof op een zeer positieve manier met me heeft gedaan…

Je leest in dit verhaal hoe God me heeft bevrijd en hoe ik nu weer verder kan met mijn leven. Samen kunnen we als Christenen de boodschap van God delen, ookal zou het maar één iemand zijn… Dat is dan één gered persoon! Ieder mens is belangrijk, en met de liefde van God maar ook een stukje leiding van HEM zijn doelen te behalen die normaal niet te behalen zijn! God kan doen wat onmogelijk lijkt voor jezelf, maar met de kracht van God ben jij een vernieuwd en genezen mens! Je kunt de boodschap overbrengen op een ieder, maar doe dit met respect en laat de ander in zijn of haar waarde! Geef iemand de tijd om na te denken als hij of zij dat nodig vindt en kom erop terug. Het helpt vaak om te vertellen hoe jijzelf je beleving met God meemaakt, of wat jouw ‘verhaal’ is waardoor je Christen bent geworden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *