De bijbel met Youversion

De bijbel overal bij je, hoe fijn klinkt dat? Deze mogelijkheid is er met de bijbel app van Youversion. Deze bijbel-app kun je downloaden voor Android en Apple apparaten en is op internet te bekijken via www.bible.com via je browser. De app, maar ook de website is handig om overal te gebruiken, waar je ook bent! Als je iets zoekt kun je eenvoudig intikken wat je wilt vinden en de app of browser versie van de app gaat voor je aan het werk zodat je het kunt terugvinden in de bijbel. Je kunt verschillende bijbel-vertalingen downloaden op je apparaat zodat je het in je favoriete versie kunt lezen. Daarbij komt: ben je de papieren bijbel een keer vergeten? Geen nood… de kans dat je je smartphone vergeet is erg klein! Open de app en volg de bijbellezingen in de kerk of bij andere activiteiten…

De Youversion bijbel app biedt ook de mogelijkheid om een leesplan op te stellen. Hiermee kun je een soort schema maken wat je mag lezen en daar meer ervaring of antwoorden uit halen voor jezelf of voor vrienden en familie. Er worden bij dit leesplan stukken uit de bijbel gepakt die bij het onderwerp passen. Als je een leesplan met iemand doet kun je beide reageren tijdens het leesplan. Je kunt andere activiteiten online delen en afbeeldingen met teksten uit de bijbel maken. Naast deze functies biedt de Youversion-app nog veel meer functies! De app is gratis te gebruiken, wel heb je een internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken, alhoewel je de bijbels online kunt downloaden zodat je hem offline kunt gebruiken op de app als er geen internet beschikbaar is bijvoorbeeld!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *