Besnaard

Beste lezer, al een tijdje ben ik bezig met het uitwerken van ‘Besnaard’. Een nieuwe verhalenreeks, of anders gezegd een serie. Het gaat over Pieter. Ook wel als bijnaam ‘Pietertje’ genoemd. Hij is opgegroeid in een liefdevol gezin en houdt, of hield, van gitaarspelen en drummen. Hij is een écht muziektalent en iedereen raadt hem ook aan om hierin verder te gaan. Tóch kiest hij voor de ICT. Zijn toekomst ziet hijzelf als computerspecialist en die droom probeert hij te volgen. Echter, zijn leven verandert misschien wel voorgoed als hij wordt gepest op school. Hij krijgt grote problemen en zijn eigenwaarde daalt al snel naar nul!

Het verhaal begint zodra hij volwassen is geworden en het pesten achter zijn rug heeft. Nadat hij door psychische problemen uit de computerzaak weg is gestuurd staat hij alleen… De enige die nog naar hem omkijken zijn zijn ouders. Géén geld, geen interesses meer in andere dingen dan alleen maar zijn computer. Het verhaal zal soms heftig zijn, maar zeker ook leuk en een glimlach komt er ook absoluut in voor! Voor bijna alle leeftijden, behalve de aller jongste kinderen. Dit is een verhalenreeks die beter bij mij past als de groene bengels, waar ik eerder mee bezig was en niet heb afgemaakt. ‘Besnaard’ is wat ik zelf ook ben, ook wel ‘fijn besnaard’ genoemd, maar om het verhaal makkelijk te kunnen vinden heb ik het ‘besnaard’ genoemd.

Het wordt allemaal iets anders dan mijn huidige website waar je nu op kijkt. Want naast verhalen komen er ook illustraties en podcasts bij. Zo is het dus mogelijk om naast lezen ook te luisteren naar de verhalen van Pieter in ‘besnaard’. Alles is nog in volle voorbereiding en zodra de website klaar is zal er een menu-item bij verschijnen zodat je als trouwe bezoeker gelijk door kunt surfen naar ‘besnaard’. Nu zul je je afvragen of ‘besnaard’ ergens ophoudt… Hopelijk niet! Over de verdere verhalenlijn ga ik je verder niets vertellen, want dan verklap ik al teveel! Houd deze website, maar ook social media in de gaten en lees de vorderingen van mijn nieuwe serie ‘besnaard’.

Uiteraard blijft deze website (Bas schrijft) bestaan en ik zal hier ook verder schrijven zoals je bent gewend! 😉

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *