Een nieuwe uitdaging erbij

Beste lezer, ik heb een tijdje geleden weleens artikelen geschreven over mijn plannen met een nieuwe verhalenreeks, namelijk ‘de groene bengels’. Dwergen die in de bossen van de Achterhoek leven en daar allerlei leuke en grappige avonturen beleven. Binnenkort gaan ze dan eindelijk online en kunnen we meeleven met de lieve dwergen. Vorig jaar is de website even online geweest, maar al snel vond de schrijver dat het nog niet goed genoeg was omdat hij het leuk vond om het tussen Sinterklaas en kerst te lanceren… Een foute keus dus! Snel dingen in elkaar ‘flansen’ en vervolgens teleurgesteld op je scherm kijken met een gevoel dat het niet af is, daar word je als schrijver niet vrolijk van!

Daarom is de website na 24 uur weer offline gegaan en is besloten om écht alles goed aan te pakken zodat het er straks professioneel uitziet en de bijhorende plaatjes in de vorm van strips / illustraties bij ieder verhaaltje professioneel oogt! Maar wat is precies de bedoeling van dit alles?!

  • Elke week verschijnt er een nieuw verhaal van de groene bengels
  • Bij de verhalen komen strips of illustraties
  • Het is de bedoeling dat het leuk wordt voor jong en oud
  • Misschien ga ik het ooit wel op scholen voorlezen 😉
  • Niet alleen voor de Achterhoekers, maar voor iedereen!
  • Er zijn Achterhoekse gewoontes, maar ook gewoontes die Bengel-eigen zijn
  • Tijdens feestdagen een extra verhaal, bijvoorbeeld met kerst of valentijnsdag
  • Wie weet extra boekjes of boeken die in de boekwinkel liggen met exclusief materiaal

En wanneer gaat dit allemaal online gebeuren? Daar is nog niets over bekend. Het moet écht goed en professioneel worden en dan kan er groen licht gegeven worden. Dus, nog even geduld! Tot die tijd is op de website van de groene bengels informatie te lezen en kan de plattegrond worden bekeken van het dorp ‘ ‘t Gruune Darp’ waar de bengels leven en wonen. Het adres is groenebengels.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *