Baasje Bert

Hij is een popie jopie, zeggen we weleens hier in het Achterhoeks, of is het toch een bekend woord in Nederland? Bert is stoer, heeft altijd praatjes en vult zijn tijd in bij de sportschool. Hij pompt elke dag zijn spieren op. Daardoor voelt hij zich helemaal top! Vroeger was hij op school de meest gewaardeerde vent en dat is hoe men hem kent!

Maar hé, wat zit daarachter? Is die tattoo nu een uitbeelding van een klein hartje? Bij deze bink? Kan toch niet?! Hij is toch de ware held? Als je hem ziet kijken… Soms naar anderen zo afwijzend! Bert ’s ogen moorden gelukkig niet, want anders… Had het z ’n slachtoffers opgeëist.

Elk meisje kon hij krijgen en nog steeds heeft hij het zweterig aankijken… Stoer dat ie is zit hij in de fitnesstoestellen en kijkt zijn ogen uit. Vele vrouwelijke ogen zien Bert als de stoere bink, maar waar is die dame met gevoelige snaar? Diegene die Bert ziet in wie hij ècht is… Z ’n stoere lijf tekent ook zijn verleden!

Zal hij het ooit ontdekken? Dat zijn hartje open mag gaan en de stoerheid hem niet groot hoeft te houden? Misschien weet hij het ook wel, maar is er één dingetje nodig… Iemand die hem raakt! Of wacht hij op een ander moment? Die er misschien nooit komen gaat of toch wel?! Het is een vraag… Alleen hij kan het antwoord creëren. Waar ligt de sleutel?

Bertje toch… Zie je het dan ècht niet? Ze zijn er wel, die leuke mensen. Maar je ziet het blijkbaar niet… Want, met jou ogen heb je ze al afgewezen! Al die gezichtjes die naar beneden kijken…

Reageren op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *