Soms is het gewoon niet goed genoeg…

Beste lezer, ik had laatst te maken met een situatie waarbij ik iets gepresenteerd had en dacht ‘maar dit is nog niet goed genoeg…’ Sinds vorig jaar zomer ben ik bezig met het realiseren van de Groene bengels. Een nieuw fantasieverhaal dat zich afspeelt in de Achterhoek. Ik had allerlei leuke ideeën en die heb ik nog steeds. Na wat research, brainstormen en het ontwerpen van alles dacht ik vlak voor kerst ‘ik ga het in orde maken en ik presenteer iedereen de Groene bengels’. Zo gezegd tegen mezelf en zo gedaan! De groene bengels waren online op een knetter nieuwe website.

“Ik had allerlei leuke ideeën en die heb ik nog steeds”

Eigenlijk dacht ik vlak na het publiceren al dat het gewoon nog niet compleet was. Het oogt niet professioneel en het ziet er allemaal snel afgemaakt uit. In gedachte had ik dat ik rond kerst het eerste verhaal af zou krijgen mét een speciale kersteditie. Dit was ook gelukt maar op tweede kerstdag na wat rondvragen bij anderen heb ik snel alles weer teruggedraaid naar wat het nu is… Een website met een introductie over de Groene bengels. Het is absoluut niet zo dat het hele ‘bengels idee’ een flop is, maar ik ben wel iemand die alles tot op de puntjes in orde wil hebben en het moet zo professioneel mogelijk ogen!

“Het oogt niet professioneel en het ziet er allemaal snel afgemaakt uit”

Mijn les hieruit is om écht rustig de tijd ervoor te nemen en me niet te laten afleiden door de feestdagen. Dat zorgt alleen maar voor dit soort teleurstellingen bij mezelf en bij de lezer. Deze website heb ik in 2018 ook met alle rust ontworpen en toen alles klaar was en was zoals ik het écht wilde ging de overgang plaats vinden naar toen nog ‘Spirit of the Sky’ naar Bas schrijft. Voor diegenen die het nog niet weten: Spirit of the Sky was de voorganger van Bas schrijft en dat had ik geschreven in mijn ‘vorig leven’ toen ik nog niet (opnieuw) mijn hart bij God had gelegd en nog in de paranormale / occulte wereld bezig was…

“Dat zorgt alleen maar voor dit soort teleurstellingen bij mezelf en bij de lezer”

En daarom heb ik de Groene bengels even weer teruggedraaid. Even geen deadline en nu rustig werken aan een perfecte uitwerking van dit alles! Aangezien ik ook nog andere dingen in mijn leven heb zoals deze website, computercursussen, huishouden, werk, sociaal leven en niet te vergeten mijn geloof, gaat het gewoon nog eventjes duren en adviseer ik om in de tussentijd de sociale media in de gaten te houden met onder andere de vorderingen. Voor nu zeg ik tot de volgende keer en laat je niet wegwaaien en nat worden door het slechte weer! Groetjes van mij en ook de groeten van de Groene bengels 😉

“Even geen deadline en nu rustig werken aan een perfecte uitwerking van dit alles!”

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *