Zij treft hem, hij treft haar…

Het is erg regenachtig, zij poetst haar tanden, verzorgt zich en haast zich naar buiten. Hij is net wakker, scheert zijn baard af en nadat hij zich heeft gewassen haast hij zich ook naar buiten. Hij is single, zij ook. Hij kent haar niet, zij hem niet. Hij baalt, zij ook, want het giet! In de verte is de bushalte propvol, dus dat betekent nat worden. Tenminste voor haar. Hij heeft een paraplu. Zij niet! Ze haasten zich en aangekomen bij de bushalte staan ze bij de menigte die over vijf minuten wordt opgehaald door lijn 6. Hij kijkt haar aan, zij kijkt hem aan…  

Wát een mooie vrouw, wát een lief gezicht en wát een stralende ogen. Met daarbij haar prachtig bruine krullende haren maakt ze hem op slag verliefd. En dat mooie slanke vrouwelijke lichaam… Haar lach! Hij heeft opeens zin in romantiek! En zij… Wát een mooie lieve man, wát een mooie witte tanden en lieve ogen… Prachtig blond haar en wát een prachtig lijf! Ze denkt ‘ik wil dat slanke lichaam weleens aanraken en stevig knuffelen…’ Ze wordt natter door de regen en hij bewondert haar nog steeds volop! Hij heeft medelijden met de arme dame van 37…

Een paar stappen legt hij af naar haar en biedt haar aan om bij hem onder de paraplu te komen staan. Zij zegt ‘maar al te graag’ en ze komt dicht naast hem staan! Ze kijkt de jongeman van 38 aan en met haar lieve uitstraling bedankt ze hem. ‘Graag gedaan!’ is wat hij zegt en voegt er nog aan toe ‘ik wil jou niet in de zijpende regen laten staan’ Ze komt nog iets dichterbij, al zit er nog maar twee centimeter tussen hen… Hij voelt haar prachtige haren, zij voelt zijn mooie, iets gespierde lichaam. Zijn bodylotion, haar bodylotion, ook dat matcht! De bus komt er bijna aan, ookal lijkt het alsof ze al heel lang staan te wachten…

Ze kletsen, ze lachen, ze kijken elkaar vooral vaak aan… Maar dan komt de bus! Hij jaagt door een plas water en beiden worden net niet nat gemaakt. De plu gaat in, hij en zij lopen achter elkaar en houden elkaar in de gaten. Ze mogen elkaar niet missen! Voorin de bus gaan ze naast elkaar zitten. Praatje hier, lachje daar en de hele busreis klopt hun hart vol van liefde… Mooie lippen, mooie zomerjas en mooie kleren, zij met een prachtige rok en zwart t-shirt met een hartje voorop, hij met een polo, ook een hartje erop en een nette strakke spijkerbroek… De hartjes zijn samengekomen, is dat al geen prachtige boodschap voor iets heel moois?

Verliefd, smoorverliefd, hartstikke smoorverliefd… Zo stappen ze bij dezelfde bushalte uit. Het zonnetje begint te schijnen en dichtbij is een park. Zij werkt aan de andere kant van het park, hij ook… Samen lopen ze dicht naast elkaar door het park langs de fontein. Een ijskraampje is al open maar ze hebben nog geen zin. Vanmiddag wel! De tortelduifjes spreken na werktijd af bij deze fontein en beiden kunnen niet wachten tot het moment daar is! Hij heeft vijf uur op de klok, zij ook… Ze lopen vanuit hun werk naar de fontein. Zij werkt bij een kledingwinkeltje, hij in een chocolaterie. Een beetje gespannen zijn ze wel, want is dit allemaal wel echt?! Natuurlijk wel! En dat blijkt…

Een beetje gespannen maar met heel veel zin lopen ze naar de fontein. Ze zien elkaar nog iet maar bij de fontein komt daar verandering in. Hallo, zegt hij met een glimlach, haiii, zegt zij met een glimlach… Ze komen heel dicht tegenover elkaar te staan en kijken elkaar aan. IJsje vraagt hij, lekker zegt zij. Ze lopen samen naar de ijskraam en de vriendelijke manier vraagt wat het mag zijn. Hij heeft wel meer in de gaten, hij ziet een smoorverliefd stelletje! Hij betaalt, zij bedankt hem. Ze likken aan hun ijsje, maar eigenlijk zouden ze elkaar ook wel willen proeven… Gewoon, omdat romantiek zo werkt! Ze lopen samen een eindje door het prachtige park en komen bij een bruggetje.

Een paar eendjes steken over met hun kuikens en daar is een bankje… De zon schijnt op hun rug, het ijsje is bijna op… Gaan hun monden de volgende smaak ervaren? Namelijk een zoen? Gaan hun lichamen eindelijk elkaar aanraken? Buik tegen buik, heup tegen heup? Arm in arm? Worden ze samen één vol in liefde? Kletsend genieten ze, lachend genieten ze van elkaar ’s grappige en leuke verhalen… Ze stonden op als elke andere dag, ze gaan naar bed vol in liefde. Eindelijk is er iemand die om me geeft! Is in hun gedachten. Een erg gezellige wandeling door het park volgt en een uur later, nee twee uur later door te hebben gelopen door bos en park houden hun handen elkaar hand in hand vast…

Yes! Het is dan eindelijk gelukt, ze uiten niet alleen hun interesse, ze uiten ook hun intense liefde naar elkaar! Yes, Cupido heeft weer raakgeschoten… De sexy Fabienne, de sexy Peter, hun harten raken elkaar vaak genoeg… En dan wordt niet alleen de polo en het T-shirt bedoeld! Samen eten? Jazeker! Ze gaan een restaurant in en eten daar heerlijk met een kaarsje in het midden. De bordjes zijn leeg, het toetje is gegeten. De portemonnee is weer getrokken en er is weer afgerekend met de ober. Verderop in de stad is een dansavond en daar willen ze natuurlijk niet van wegblijven. Dansen is romantisch, dus daarom… Gaan met die banaan en die dansvloer op!

Er wordt heerlijk gedanst! Later op de avond wordt er heerlijk gezoend en geknuffeld, maar natuurlijk wel buiten de dansvloer. Ze voelen elkaar opnieuw, nu nóg intenser. De lichamen voelen alles van elkaar en al knuffelend lopen ze naar zijn huis… Zij smaakt naar aardbeien, hij naar perzik! Thuis, dat is de meest veilige plek voor hem, maar ook voor haar… Zo voelt het nu al! Hun liefde is écht, geen twijfel over mogelijk… Ze zijn trouw, ze willen écht voor elkaar gaan! Zij geloven dat binnen één dag een wens in vervulling kan gaan en dat is zo! Na een gezellige avond, én nacht op de bank met vooral geknuffel en mooie gesprekken kiezen ze voor hun eigen bedje… Nu nog wel!

Hij slaapt thuis, zij slaapt ook bij haar thuis… De volgende dag komt lijn 6 weer aan bij de halte. Dit keer met veel zonneschijn en met een schijnende Fabienne. Ze kussen elkaar en stappen samen in. Dezelfde route naar hun werk en door het park op de terugweg weer naar huis… Haar huis, hun huis. Zijn huis, hun huis… Ze hebben elkaar ’s huizen gezien en dat voelt goed! Dagen vliegen voorbij, weken en maanden en op een warme zomeravond zitten ze in zijn vakantiehuisje in het buitenland aan zee. Ze horen de wind, de golven en vanavond wordt het hun avond! De intimiteit, de liefde en terwijl het elf uur is en de zon ondergaat wordt het knusjes…

Subtiel lopen ze naar binnen. Hij kijkt haar aan, zij hem en ze gaat op bed liggen. Hij ziet haar prachtige lichaam, zij dat van hem! Ze zoenen en dan… Beide lichamen worden één. Ze voelen elkaar zoals ze elkaar nog nooit eerder gevoeld hebben. Twee prachtige mensen, mensen die erg veel van elkaar houden… Zij geniet van haar meest intense liefde-uiting, het klinkt bij hem als muziek in de oren! Vele malen achter elkaar… Zij hoort ook zijn genot en voelt de zorg voor haar… Hoe hij haar met respect behandelt!

Het is tijd om in slaap te vallen. Zij valt in zijn armen in slaap en snurken vervolgens ongestoord het volkslied van Noorwegen bij elkaar… Lijn 6 zal voor hen altijd een bijzondere buslijn zijn, want daar hebben ze elkaar ontmoet! Daar is hun liefde voor altijd begonnen en daar zal dit verhaal altijd bijblijven… De bushalte bij lijn 6, hoe twee mooie mensen bij elkaar zijn gebracht door een vreselijke regenbui en de paraplu voor de eerste stappen zorgde. De paraplu die nu nog steeds bij hen is en vaak genoeg wordt gebruikt…

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *