Boerin zoekt man 2/2

Het is eindelijk zaterdag. Stanley is al de hele ochtend in zijn gedachten bezig met wat hij moet aantrekken, welk luchtje hij moet opdoen en natuurlijk wast hij zijn auto nog even extra. Alles moet perfect zijn als hij op de boerderij van Marijke aankomt. Nadat hij alle voorbereidingen heeft gedaan begroet hij zijn ouders en zij wensen hem heel veel plezier en vooral veel succes! Stanley laadt de auto in met koffers en als hij daarmee klaar is stapt hij in en start zijn auto. Hij rijdt weg en hiermee begint een misschien wel nieuw levensavontuur! Hoe dichterbij hij komt hoe spannender het wordt. Op de borden langs de snelweg ziet hij de plaatsnaam al staan en na zoveel kilometer slaat hij af. Z ’n hart bonkt en dan volgt hij de navigatie naar de boerderij. Voor dat hij daar werkelijk is duurt nog even. Hij moet door het dorp en vervolgens nog een stuk tot helemaal in het buitengebied. Dan komt hij bij het weggetje dat naar de boerderij van Marijke gaat en in de verte staan de cameraploegen al klaar om op te nemen. Stanley rijdt langzaam langs de TV wagens en de auto ’s van de andere mannen staan er al. Nadat hij zijn auto heeft geparkeerd volgt hij de mensen die heen en weer lopen, soms rennen om uiteindelijk bij boerin Marijke terecht te komen.

Voordat het allemaal gaat gebeuren wordt Stanley aangehouden door het team ‘opmakers’ want hij moet natuurlijk shinen op zijn best tijdens de TV uitzendingen. Even realiseert Stanley zich wat hij heeft gedaan, éven denkt hij bij zichzelf ‘is dit niet één grote reclamespot?’ Het gaat om de knappe en lieve Marijke, daar gaat het om! Een half uurtje zit hij te kletsen met de dames die hem opmaken en nadat alles op en top klaar is mag hij verderlopen om zijn microfoontje te laten installeren. Hij heeft Marijke nog geen één moment gezien. Zodra het microfoontje op een verborgen plek is geïnstalleerd waar het allemaal toch werkt mag hij verderlopen naar de plek waar het uiteindelijk allemaal gaat beginnen. Hij belt aan bij de voordeur en dan is het even wachten geblazen. Camera ’s staan om hem heen om alles te volgen wat hij nu doet. Dan gaat eindelijk de deur open en daar staat de prachtig stralende Marijke… ‘Welkom, kom binnen!’ is wat ze zegt en Stanley loopt naar binnen. Drie zoenen volgen en ze lopen samen naar de huiskamer waar de ‘concurrentie’ al zit. De jongens begroeten Stanley en, met camera ’s wordt er gekletst, geouwehoerd en ze stellen zich aan elkaar voor. Uiteraard moet Marijke weten wie ze exact in huis heeft genomen…

Het gaat over koetjes en kalfjes, zowel over iedereen privé en op Marijke ’s boerderij. Nadat de ‘introductie’ klaar is begint de rondleiding op Marijke ’s boerderij. Iedereen loopt met haar mee en de meesten kijken op hoe groot het hele bedrijf is. Stanley realiseert zich nu pas dat dit iets heel anders is dan de ‘tuin branche’ waar hij vandaan komt, maar toch lijkt het hem wel leuk! Zou dit ook te combineren zijn? Denkt hij bij zichzelf. Kan hij zijn vader alleen laten met het tuinierders bedrijf? Hij is dit avontuur aangegaan en éven twijfelt hij… Dit zal een enorme omdraai in zijn leven zijn, maar toch loopt hij achter de rest aan en aanschouwt het geloei, gemekker en alle andere boeren-activiteiten op de boerderij. Het is een mooi bedrijf met honderdvijftig koeien, honderd schapen en ook nog een aantal varkens. Het duurt een paar uur voordat alles op het terrein is bekeken en Marijke heeft ondertussen met iedereen ook even contact proberen te zoeken. Dan is het etenstijd… Marijke heeft haar lievelingsmaaltijd gemaakt en iedereen schuift aan tafel. Stanley kijkt en luistert wat en begint zich innerlijk wat naar te voelen. ‘Ben ik wel goed genoeg?!’ Al die mannen hebben praatjes en de één is advocaat en wil die switch maken, de ander heeft eenzelfde soort boerderij en wéér de ander heeft een schapenhouderij…

Het eten wordt opgeschept en iedereen begint te smullen. Marijke komt tegenover Stanley te zitten en ze begint hem dingen te vragen. Hij antwoordt netjes en spontaan terug en hoe langer hij haar af en toe kort in de ogen kijkt hoe verliefder hij lijkt te worden. Tóch merkt hij dat hij zich nog niet helemaal thuis voelt. Zo gek is dat ook niet, zou je denken, maar ook dat ‘die anderen’ het beter hebben dan hem… Marijke luistert aandachtig naar wat hij in zijn leven doet. Muziek en het werken bij zijn vader bij het tuincentrum. Ze lijkt enthousiast en vraagt of hij vanavond een stukje kan spelen op de gitaar… ‘Natuurlijk!’ zegt hij met een wat verlegen glimlach. De gitaar van Marijke, die ook van muziek houdt staat al klaar in de kamer. Eerst wordt er nog contact gemaakt met de andere deelnemers en nadat iedereen aan de beurt is geweest wordt er opgeruimd en gaat alle vaat in de vaatwasser. Soms staat het camerateam een beetje in de weg, maar alles om de liefde en het TV programma! Of is het om het TV programma en de liefde. Als alles klaar is krijgt iedereen nog even een ‘opmaakbeurtje’ en dan wordt de avond ingeluid met een zelf verzonnen liedje van Stanley. Een beetje zenuwachtig pakt hij de gitaar van Marijke en hij kijkt of de gitaar goed is gestemd. Dan begint hij te spelen en te zingen… Het is om hem heen muisstil en iedereen kijkt aandachtig.

Terwijl het licht sterk gedempt is en de kaarsjes branden is hij bijna klaar met zijn lied. Het lijkt of er bij iedereen af en toe een traantje wordt weggewreven maar of dat ook écht zo is? Nadat hij klaar is krijgt ‘ie een denderend applaus!’ Marijke is ontroerd… ‘Wát gaaf!, Wát ontzettend gaaf!’ en met tranen in haar ogen geeft ze Stanley een dikke knuffel… Dát voelt bij hem ontzettend goed! Dat mooie prachtige lichaam tegen dat van hem, dat mag ze wel vaker doen! De avond duurt nog lang en wordt steeds gezelliger. Iedereen heeft een ‘momentje’ gehad om zich te mogen ‘ontplooien’ maar de knuffel naar Stanley blijft het meest bijzondere. Heeft hij een voorsprong? Marijke laat de slaapkamers zien waar de jongens blijven overnachten. Een hele week slapen ze op de boerderij en de bedden zijn al netjes opgemaakt. Er ontbreekt niets aan! De bagage wordt van de gang verhuisd naar de slaapkamers. Nadat iedereen ‘een soort van geïnstalleerd is’ wordt er nog een slaaplekker groet gedaan en gaat iedereen liggen. Morgen wordt het een drukke dag, want de boerderij moet draaiende blijven. Voor Stanley is dit extra spannend, want hij heeft eigenlijk niets met het verzorgen van dieren… Nouja, behalve Jack Russeltje Blekkie die overal bij hem thuis rondloopt of snuffelt.

Stanley en de jongens vallen wonderbaarlijk genoeg al snel in slaap. De cameraploeg is nog wezen filmen toen iedereen in bed lag en toen ging het licht uit. Je hoorde de cameramensen nog wat strompelen door het huis en toen werd het rustig… Héél rustig! Stanley komt moeilijk in slaap. Hij denkt na en vraagt zich af of dit het wel is. Toch valt hij later in slaap en wordt rond zes uur wakker omdat de wekker afgaat bij iedereen. Het is tijd om te gaan werken! Iedereen komt beneden en wordt warm verwelkomd door Marijke. Het is ‘verse broodjes’ tijd en natuurlijk helpen de jongens mee om de tafel te dekken. Stanley kijkt om zich heen en probeert contact te krijgen met Marijke. Helaas lukt dit niet omdat de andere jongens meer de aandacht hebben dan hij. Na twee broodjes heeft hij geen trek meer en af en toe mengt hij zich wat in het gesprek. Het gaat over koetjes en kalfjes en iedereen vertelt over zijn hobby ’s en sport die men beoefent. Nadat het ontbijt achter de kiezen is wordt alles netjes opgeruimd en begint het werk op de boerderij. Iedereen is snel gewend aan de werkzaamheden, maar nog niet gelijk aan Marijke. Bij Stanley gaat het allemaal mis! Het melken van de koeien gaat niet goed, want hij heeft ‘het gevoel’ niet om de koeien juist aan te sluiten op de melkstellen. Marijke komt er vlot tussen om het op te lossen…

De cameraploeg staat erbij om te filmen, nét zoals bij het ontbijt en het opstaan van de jongens. Het wekt ook een beetje de zenuwen bij Stanley. Marijke maakt af en toe grapjes omdat het fout gaat tijdens de werkzaamheden en af en toe kun je merken dat ze haar ergernis op een subtiele en ‘lieve’ manier verbloemt. Het is Stanley al lang opgevallen! Tóch moet hij door… Het werk duurt nog even voort en halverwege de middag wordt er opgeruimd. Er komen nieuwe varkens bij en enkele worden afgevoerd voor de slacht. Stanley leidt ze naar de juiste plek en Marijke bedankt hem hiervoor. Yes, eindelijk iets wat wel goed ging! Grinnikt ze… Dát doet Stanley pijn. Het lieve karakter van Marijke lijkt nu ineens het tegenovergestelde te zijn. Na haar nogal onbenullige uitspraak loopt ze naar de andere jongens. Daar heeft ze tijdens het werk leuke gesprekken mee en lijkt de sfeer gezelliger te zijn dan met Stanley die een paar meter verder van het groepje afstaat. De dag gaat door en de werkzaamheden zijn bijna klaar. Stanley wordt gevraagd of hij iets lekkers weet voor het avondeten maar al snel wordt wat hij voorstelt afgekraakt. Ze lachen erom. ‘Vind jij dit lekker?’ wordt hem gevraagd. Hij antwoordt met ‘ja!’ wat is daar mis mee? Terwijl de camera ’s om hen heen staat te draaien. Hij denkt bij zichzelf ‘wat gaat de kijker straks van me vinden?!’

Uiteindelijk wordt er gekozen voor zelf gemaakte lasagne. Iedereen helpt mee, maar Stanley voelt zich rot. Hij begint steeds minder enthousiast te worden na vandaag… Gisteravond kreeg hij nog een knuffel van Marijke en dat voelde zo goed! Hij had een prachtig liedje gespeeld en nu? Hij wordt bijna niet meer aangekeken! Tijdens het eten gaat de telefoon van Marijke. ‘Ze moet even deze aannemen’, zegt ze en loopt naar de huiskamer. Stanley kan een beetje horen wat ze zegt en duidelijk wordt er gezegd ‘eentje is er een beetje vaag’ maar verder leuke mensen! ‘Hmmm, ik weet wel wie ze bedoelt’ denkt hij bij zichzelf. Nadat de tafel is opgeruimd en alles weer netjes is in de keuken en op het aanrecht gaan ze zich klaarmaken voor een voor Stanley best ingewikkeld bordspel. Iedereen vindt het leuk en gaaf, maar Stanley is bang… Straks staat hij weer voor schut en die cameraploegen ook om hem heen… Leuk hoor, dus niet! Ze beginnen met spelen en de dobbelstenen rollen over de tafel. Er worden pionnetjes en kaartjes uitgedeeld en dan wordt aan Stanley gevraagd ‘wat wil je?’ Hij weet niet wat er wordt bedoeld en wat hij moet en daar gaat het mis! Er wordt gelachen en Marijke kijkt een beetje gek naar hem. ‘Je let toch wel op he?!’ is wat ze hem vraagt.

Het spel komt maar niet goed in Stanley ’s gedachten en elke keer loopt hij vast. Drie uur later is er een winnaar, dat is Job! Hij heeft veel babbels, veel popie-jopie en Marijke lijkt daar wel op te vallen. Stanley geeft aan dat hij naar bed wil en haakt na het winnen van Job af. Iedereen zegt ‘welterusten’ en al snel wordt het spel weer opnieuw gespeeld. Stanley ligt boven in zijn bed en voelt zich erg rot! Het enthousiasme is weg en beneden horen ze Marijke met haar ‘andere vier’ deelnemers lol hebben en soms ook tijdens het spelen serieuze onderwerpen bespreken. Verdrietig valt hij in slaap. Zijn tranen liggen nog op zijn gezicht als hij zijn ogen dichtdoet. De volgende morgen breekt aan en Stanley heeft niet meer meegemaakt dat de andere jongens in bed gingen liggen. Het is tijd om op te staan en iedereen maakt zich paraat om de boerderij op te gaan. Er wordt ontbeten en gekletst maar bij Stanley is er twijfel… Af en toe probeert hij zich te mengen in het gesprek maar het lijkt allemaal niet bij Marijke aan te komen. Zodra iedereen op het land bezig is om de afrastering te verzetten voor de schapen komt Marijke bij Stanley. ‘Je zit ergens mee he?’ en ze legt haar hand even op zijn schouder. Stanley vertelt zijn onzekerheid en is gelukkig eerlijk!

Nadat er is gepraat tussen beiden wordt er hard gewerkt op de boerderij. De jongens lijken belangrijker te zijn dan Stanley die af en toe een beetje wordt benaderd in gesprekken tijdens het werk of tussendoor in een pauze. Soms wordt hij weer uitgelachen omdat dingen weer fout gaan. Schapen ontsnappen en dan krijgt hij een beste uitbrander van Marijke… De camera ’s staan er bij en Stanley rent achter de schapen aan en vangt ze uiteindelijk. Gelukkig ging het goed! De twijfels worden groter en groter, en eigenlijk wil Stanley één ding… Gewoon weggestuurd worden! De vloek en het afbekken was nu écht de druppel en hij wacht tot het moment van de waarheid. Dat is vanavond. Er vertrekt één iemand uit de boerderij van Marijke. Gek genoeg doet Marijke na het ‘schapen incident’ heel lief en aardig naar Stanley. Ze kijkt nu meer naar hem om en de jongens doen gewoon hun ding. Aan het eind van de dag komt de TV presentatrice van het programma en iedereen zit gespannen om tafel. Stanley denkt bij zichzelf ‘Als ze iemand anders dan mij wegstuurt kan ze weleens twee mannen kwijt zijn!’ De cameraploeg en de presentatrice zijn klaar en Marijke komt vol in beeld. Dan draaien de camera ’s en wordt er gevraagd ‘wie moet de boerderij verlaten?’

Even wordt het stil. Alle harten bonken van zenuwen en dan komt het verlossende, en voor één iemand teleurstellende woord… Of toch niet als Stanley zijn naam hoort. Er klinkt een naam, en het is niet die van Stanley… Hij kijkt op en ziet dat Job opstaat en na een bedankje naar de slaapkamer loopt om zijn spullen te pakken. De presentatrice loopt met hem mee en boven wordt hij geïnterviewd. Wat gaat er nu in Stanley ’s koppie om? Hij denkt na wat hij zal doen. Nadat Job Marijke een afscheidsknuffel heeft gegeven vertrekt hij. Met hoge snelheid rijdt hij weg van de boerderij en blijft Marijke met vier jongens over. ‘Het leven gaat door, en ik moet een keuze maken’ is wat Marijke zegt. Er wordt besproken wat er met het eten gaat gebeuren maar Marijke kan het niet laten om een snotterige opmerking naar Stanley te maken… ‘Stanley vraag ik niet want hij heeft toch geen smaak!’ Iedereen lacht erom en natuurlijk staan de camera ’s er weer omheen. Daar zit Stanley… Hij helpt maar een beetje mee met koken en alles voor te bereiden. Nadat de Chili Con Carne is klaargemaakt is het een uur later. Het eten wordt opgeschept en iedereen smult! Behalve Stanley… Hij eet gewoon door en denkt na. Hij is stil en heeft in de planning staan om vanavond nog het gesprek aan te gaan met Marijke.

Innerlijk voelt hij zich boos in plaats van verliefd. En dat laat hij nu ook wel merken. Na de afwas en een serieus gesprek met iedereen vraagt Stanley of hij Marijke één op één mag spreken. ‘Natuurlijk!’ antwoordt ze en ze lopen samen even naar haar kantoortje. Ze zitten naast elkaar op een lounge bank en een filmcamera staat naast hun en af en toe tegenover hun… Alles wordt gefilmd! Stanley vertelt waar hij mee zit. Hij vertelt waarin hij is bezeerd en hij merkt dat hij er niet bij hoort. Marijke kijkt hem in de ogen en bevestigt dit ook… Stanley besluit om zijn spullen te pakken en zo is er vandaag niet één man, maar gaan er twee mannen weg! Nadat Marijke is weggelopen pakt hij zijn spullen in en loopt met koffers en al naar beneden. Iedereen kijkt op en staat verstelt van de keuze van Stanley. Ze geven elkaar een hand en Marijke krijgt drie zoenen op de wang omdat dat netjes lijkt voor de TV uitzending. Buiten is het donker en nadat de deur is dichtgedaan loopt hij naar zijn auto. Hij pakt de auto vol en rijdt weer naar zijn vertrouwelijke plekje… Hoe verder hij van de boerderij van Marijke af is, hoe beter hij zich voelt. Stanley mag er weer zijn en zodra hij thuis is wordt hij verwelkomd door zijn ouders en zusje. Hij ruimt alles weer netjes in en de koffer gaat in de grote kast. Hij ziet op zijn agenda dat hij eigenlijk moest spelen morgen en hij belt zijn maten of hij nog kan meedoen!

De bandleden zeggen ‘maar al te graag!’ en Stanley is blij. Hij is weer bij zijn bandje waar hij helemaal zijn muziektalent kan laten zien en de volgende dag is hij erbij. In het dorp hebben ze een optreden in het plaatselijke zalencentrum. De zaal is erg gezellig ingericht en nadat de bandleden allemaal geïnstalleerd zijn begint iedereen te spelen. Het enthousiasme is groot en zo ’n twee uur later wordt het programma afgesloten met het zelf verzonnen liedje van Stanley. Het wordt wat donkerder en Stanley pakt zijn gitaar. Het is hetzelfde liedje als wat hij speelde bij Marijke op de boerderij. Nu zitten veel mensen voor hem. Allemaal leuke en toffe mensen die hem aankijken en wachten totdat hij zijn gitaar en stem laat klinken… Heel subtiel begint Stanley te spelen. De emotie is her en der zichtbaar maar zeker ook het enthousiasme. Nadat het muisstil was terwijl Stanley speelde en zong komt er een daverend applaus! Wát een mooie nummer en wát een prachtige tekst… De gezellige avond duurt nog even voort en er komen mensen om een handtekening vragen. Zo komt er een leuke vrouw richting Stanley gelopen… Sofie! Ze deelt haar enthousiasme over hem. Stanley zet zijn handtekening op een flyer van de band. Sofie en Stanley blijven met elkaar kletsen en ondertussen zijn er mensen die ook zijn handtekening willen hebben. Zij blijft hoe dan ook bij hem want ze is razend enthousiast over de leuke, lieve, gevoelige en knappe Stanley!

Stanley ziet Sofie staan. Een prachtig mooie slanke vrouw met gekruld haar, een lief gezicht, mooie glimlach en mooie ogen. Ze draagt haar mooie gestreepte T-shirt en witte spijkerbroek en met dit alles maakt ze hem helemaal verliefd… Ze praten veel, lachen af en toe en vragen dingen om elkaar beter te leren kennen. Er is meteen een klik en aan het einde van de avond vraagt Stanley het aan haar… ‘Heb je zin om morgen ergens met mij te gaan drinken?’ Dolenthousiast dat Sofie is antwoordt ze dat haar dat erg leuk lijkt en zo gezegd, zo gedaan! Stanley loopt zondag rond het middaguur naar de kerk waar ze hebben afgesproken en de leuke knappe Sofie staat al op hem te wachten. ‘Goedemorgen’ is wat er klinkt en Stanley vraagt of ze lang heeft moeten wachten. ‘Nee, vijf minuutjes’ zegt ze en samen lopen ze naar een gezellig plekje waar ze wat te drinken bestellen. Twee chocolademelk met slagroom en kaneel wordt geserveerd en Sofie en Stanley kijken elkaar alleen maar aan. Er wordt gekletst, gelachen en ze vertellen elkaar alles! Na een uurtje rekent Stanley af. De twee besluiten een wandeling te gaan maken en het is alsof ze elkaar al heel lang kennen. Richting de fontein lopend vraagt Stanley of ze een ijsje wil en dat wil ze wel. Ze lopen een ijssalon binnen en bestellen allebei een schepijs met drie bollen. Heerlijk!

In het park net buiten het dorp maken ze een wandeling. Ze kijken elkaar aan en bewonderen elkaar ’s mooie lichaam en lieve uitstraling. Duidelijk is dat ze verliefd op elkaar zijn geworden. Was dat al niet gisteravond het geval toen ze elkaar voor het eerst zagen? Op slag verliefd? Na een rondje te hebben gelopen in het park gaan de twee verder richting een natuurgebied met in de verte een weiland met prachtige paarden en een mooie stal… Ze kletsen, ouwehoeren wat met elkaar en als de momenten er zijn dat ze elkaar voelen tijdens het ‘ouwehoeren’ voelt dat bij beiden heel erg goed. Stanley voelt Sofie ’s mooie haren bij zijn schouder en één keer zelfs zijn wang. Sofie voelt Stanley ’s lichaam als hij per ongeluk tijdens het ‘ouwehoeren’ tegen haar aanloopt. Zijn zij kwam subtiel tegen het hare… Na een stuk te hebben gewandeld staan ze bij het weiland met de paarden. Stanley pakt Sofie ’s hand vast en zij komt dichter tegen hem aanstaan. Ze genieten van de omgeving en op een gegeven moment draaien ze zich om. Ze staan nu tegenover elkaar en ze kijken elkaar aan. De gezichten komen dichter bij elkaar en Sofie ’s lichaam komt tegen dat van Stanley aan te staan. Er komt bij beiden een ‘wauw!!!’ en de eerste zoenen worden uitgedeeld. Het voelt heerlijk om elkaar ’s lichamen tegen elkaar aan te hebben en ze kunnen nog lekker zoenen ook vinden beiden!

Een uur lang wordt er romantisch van elkaar genoten en geknuffeld. De liefde is een feit! Sofie woont in hetzelfde dorp als Stanley en zonder dat hij het weet komt haar vader geregeld daar om wat te kopen. Sofie vertelt dat ze in de zorg werkt maar eigenlijk ander werk zoekt. Ze wil graag iets doen met planten en bloemen. Daar zou ze bij Stanley en haar vader op het goede adres kunnen zitten. Samen lopen ze hand aan hand en zo nu en dan knuffelend door de natuur en genieten van de pracht van de schepping. Al pratend en geinend leren ze elkaar steeds beter kennen en binnen één dag is er ontzettend veel in het leven van beiden veranderd. Het boerin zoekt man avontuur is voor Stanley voorbij, maar wat heeft hij het beter dan daar op die boerderij sinds dat Sofie in zijn leven is gekomen. ’s Avonds gaan ze samen uit eten in een luxe restaurant. Na het wandelen gaan beiden zich even opfrissen bij Stanley thuis. Hij geeft haar een rondleiding en ze is razend enthousiast over de gezelligheid bij Stanley thuis. Een kopje thee wordt gedronken met een zelfgebakken koekje erbij en de romantiek duurt voort… Ze knuffelen op de bank, zoenen middenin de kamer en vóór het opfrissen gaan ze nog even een romantisch liedje zingen. Stanley speelt op zijn gitaar…

Het is tijd om naar het restaurant te gaan. Samen lopen ze ernaartoe en eenmaal binnen bestellen ze hun eten. Op tafel brandt een kaarsje en terwijl het licht iets is gedempt kijken ze elkaar smoorverliefd aan. Een kusje wordt gegeven op beiden hun mondje en wangetjes. Voordat het eten wordt geserveerd kust Stanley Sofie op haar neusje en een aai door de haren van Stanley volgt. Het eten is erg lekker en een toetje wordt besteld. Zodra de rekening is betaald lopen ze naar hun eigen huis. Het was erg gezellig en de volgende dag komen ze ’s avonds weer bij elkaar. Stanley komt thuis en belt met zijn vader en moeder. Zij zijn erg blij voor hem en ze zijn erg benieuwd wie Sofie is. Hij stuurt een foto en er verschijnen alleen maar enthousiaste reacties. Stanley heeft weer een lekkere nacht gemaakt en na zijn werk frist hij zich op om zich klaar te maken voor het bezoek aan Sofie. Hij wandelt naar haar huis en belt bij haar aan. Ze wachtte al in de kamer en haast zich naar de voordeur. De deur gaat open en ze vliegt Stanley in de armen! Een heerlijke knuffel in de deuropening en Stanley beurt haar op. Nadat er een stevige knuffel is gegeven gaan ze naar de kamer en wordt er thee gedronken met een plak cake. Ook Sofie laat Stanley haar huis zien en ook hij is erg enthousiast over de inrichting van haar huis.

Er hangen wat foto ’s van haar ouders, broer en familie aan de muur en Stanley kijkt ernaar. ‘Leuke familie!’ zegt hij en Sofie vertelt over haar familie. Ze besluiten om samen een spelletje te spelen aan tafel en daarna foto ’s te gaan kijken naast elkaar op de bank. De dag duurt voort en ze hebben weer veel gekletst, gelachen en fotoalbums bekeken. Het is etenstijd en samen maken ze een heerlijke maaltijd. Het is een hartige taart met ijs als toetje. Stanley dekt de tafel en steekt kaarsjes aan. Overal in de kamer is de romantiek te zien en zodra het eten klaar is wordt aangeschoven aan de eettafel. Met een nog steeds smoorverliefde blik kijken ze elkaar aan en ze geven elkaar een paar kusjes. Dan gaan ze eten en nadat het toetje op is gaan ze samen afwassen. Na de afwas zet Sofie een LP op van haar favoriete artiest. Een romantisch liedje speelt op de pickup en ze gaan samen dansen. Beide lichamen voelen elkaar weer heerlijk aan en ze genieten volop! Nadat ze een uur hebben gedanst blijven ze knuffelen en knuffelen. Ze kunnen en willen elkaar niet meer loslaten en drukken elkaar steeds meer tegen elkaar aan. Intense liefde giert door hun lichamen… De kaarsjes dansen om hen heen en opeens begint Sofie te kietelen… Ze donderjagen en rennen achter elkaar aan. Sofie rent de trap op omdat ze bang is nat te worden…

Stanley rent achter haar aan naar boven. Ze komen op de douche waar Stanley een glaasje water over haar heen gooit. Sofie pakt hem terug. Nu rennen ze op de bovenverdieping lachend en gillend achter elkaar aan… Uiteindelijk komen ze op Sofie ’s slaapkamer waar ook een net nieuwe boxspring staat. Ze belanden op elkaar en Stanley geeft zich helemaal over. Een liefde voor het leven is ontstaan. Al snel maken ze kennis met elkaar ’s familie. Ze trouwen een jaar later en krijgen zes kinderen. Sofie is bij het bedrijf van Stanley en zijn vader gaan werken en jaren later nemen ze het samen over. Het blijft een écht familiebedrijf en naast het ‘natuurgeluk’ straalt overal waar Sofie en Stanley met de kinderen zijn ook het ‘liefdesgeluk’!!!

De zes kinderen blijken allemaal muziektalentjes te zijn en ook Sofie heeft zangles gevolgd sinds ze Stanley heeft leren kennen. De zangles was echter privé met Stanley en sinds kort is de band waar Stanley bij meedoet uitgebreid met een nieuwe zangeres, namelijk Sofie. Ze zingen nu samen en een enkel nummer wordt solo gezongen… De kinderen: Sam, Cristel, Maggie, Vivian, Hennie en George willen in de toekomst ook meespelen. Zij moeten eerst maar naar school en een leuke jeugd krijgen en dan zien ze maar eens verder… Hoe het met boerin Marijke is afgelopen? Zij heeft geen enkele jongen overgehouden van de logeerpartij. Echter is ze vlak na Stanley ’s huwelijk met Sofie iemand tegengekomen tijdens een muziekoptreden van de band waar Stanley en Sofie met hun bandleden spelen… Marijke is veranderd in haar karakter en ook zij heeft kort geleden haar nieuwe verloofde voorgesteld aan Stanley. Ze hadden een optreden in de grote stad en daar kwamen ze elkaar tegen. Super enthousiast omdat Stanley zijn liefde heeft gevonden met zes lieve kindertjes erbij en Marijke? Zij geniet van het feest met haar verloofde en haar dikke zwangere buik…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *