De date van Freddy ‘s leven!

Het is vandaag de dag van Freddy ’s leven! Tenminste dat hoopt hij… Ruim aan half jaar heeft hij contact met zijn internetdate Marianne. Freddy is 39 en Marianne wordt op Valentijnsdag 37. Ze hebben elke dag enorm goed contact en het lijkt alsof ze elkaar al heel lang kennen. Via de beeldschermen lijkt er al verliefdheid te zijn maar tijdens een eerste meeting begint het pas écht! Door Corona kunnen ze nergens naartoe. Alles zit dicht en een wandelingetje van een uur is toch zo gedaan? Beiden hebben besloten om de stap te zetten voor een ontmoeting en Marianne heeft aangeboden dat Freddy bij haar mag komen. Er is vertrouwen omdat ze elkaar al lange tijd online in levende lijve hebben gezien. Ze bellen elke dag en de appjes stromen alsmaar door… Waarom dan niet de stap wagen denken beiden!

Freddy trekt de mooiste en chicste kleding aan die hij in zijn ruime kledingkast kan vinden. Hij heeft zich gedoucht, beter geschoren dan ooit en als hij zijn kleding heeft aangetrokken doet hij dat heerlijke geurtje op waar alle meiden op vallen. Hopelijk Marianne ook! Als Freddy beneden is gaat hij even wat eten en doet zijn horloge om. De zenuwen worden erger en erger en terwijl hij de deur achter zich dicht wil duwen vergeet hij bijna zijn sleutels. Nog op tijd kan hij de deur tegenhouden en snel pakt hij zijn sleutels die op de keukentafel liggen. Freddy kijkt nog even rond of hij niets is vergeten en vertrekt dan, mét sleutels… Marianne woont honderd kilometer verderop, het is dus even een stukje rijden. De autodeur wordt dichtgeslagen en de auto wordt gestart. Freddy zegt tegen zichzelf ‘hopen op een leuke dag!’

Marianne, blond haar, slank postuur en een ontzettend lieve uitstraling draagt altijd mooie kleurrijke kleding. Elke keer als Freddy met haar heeft zitten videobellen hoopt hij dat hij zijn prachtige Marianne een keer mag vasthouden en knuffelen. Eerst moet de eerste date slagen, dat is waar Freddy best zenuwachtig voor is. Stel dat het een halfjaar lang zo leuk was en dat het toch blijkt tegen te vallen. Freddy rijdt weg en gaat richting een échte ontmoeting naar Marianne. De radio gaat aan en een favoriet plaatje wordt harder gezet. De spanning wordt meer en meer en als hij op de snelweg het dorp ziet waar ze woont slaat hij af. De zenuwen worden nog groter. Afslag negen is waar Freddy de snelweg afgaat en hij komt bij de stoplichten. Het licht staat even op rood en Freddy ’s hart klopt steeds sneller en sneller… Hij is er bijna geeft zijn navigatiesysteem aan. Als het licht groen is slaat hij rechtsaf en vervolgens linksaf.

Freddy rijdt de wijk in en kijkt waar hij in de straat waar hij moet zijn nummer zeventig kan vinden. Er is voor Marianne ’s huis nog een plekje vrij om de auto te parkeren en de auto wordt voorzichtig tussen de andere auto ’s geparkeerd. Ondertussen kijkt Freddy of hij al iets van haar door het raam kan zien maar het ziet er verlaten uit. Een mooi vrijstaand huis is waar hij voorstaat en dat vertelde Marianne ook. Haar auto staat op de inrit dus ze moet wel thuis zijn. Freddy zweet, en hij voelt dat er druppels over zijn rug lopen. De zenuwen zijn op z’n hoogtepunt en hopelijk verandert dat straks in opgewondenheid en oprechte liefde! Nadat Freddy de auto heeft afgezet stapt hij in zijn mooie chique jas de auto uit en loopt richting Marianne ’s deur. Hij belt netjes aan… Nadat hij op de deurbel heeft gedrukt komt het moment van de waarheid. Is wie hij in levende lijve gaat ontmoeten écht wie hij al een half jaar op zijn scherm ziet?

Even wordt het stil. Er lijkt niemand naar de deur te komen en Freddy is nog steeds erg zenuwachtig. Hij wacht en wacht maar nog steeds geen deur die opengaat. Hij belt nog een keer en wacht… De deur gaat nog steeds niet open! Hij pakt zijn telefoon en belt Marianne op om te zeggen dat hij er is. De telefoon wordt niet opgenomen, wél hoort hij ergens een telefoon afgaan. De ramen van het huis staan open en Marianne ’s mobiel lijkt in de kamer te liggen. Nog steeds is er geen gehoor of ook maar iets te zien. Dan belt Freddy nog een keer aan en even later gaat eindelijk de deur open! Freddy is verstijfd… Hij ziet een prachtige vrouw voor zich staan, nóg mooier dan op het videoscherm! Het is inderdaad Marianne die opeens smoorverliefd naar Freddy kijkt en haar excuses aanbiedt dat hij zolang moest wachten. Freddy stottert van verstijving, hij moet Marianne even op zich inwerken en zegt dan ‘geeft niets!’.

Marianne heet Freddy welkom en ze geeft aan dat hij binnen mag komen. Een ‘box’ wordt aan elkaar gegeven, want een hand of een knuffel vinden beiden nog niet verstandig. Freddy hangt zijn jas op aan de kapstok, naast de mooie rode jas en de door Marianne ’s moeder gebreide muts. Dan begeleidt Marianne Freddy naar de woonkamer en daar zegt ze ‘doe alsof je thuis bent’ met haar lieve spontane glimlach op haar gezicht. Freddy gaat op de bank zitten en Marianne haalt drinken en een lekker stuk gebak bij de koffie. Freddy kijkt zenuwachtig maar tegelijkertijd ook enthousiast naar de mooie dansende blonde haren van Marianne en haar prachtige figuur. Hij tast haar af en zijn hoop om haar de mogen knuffelen wordt ondanks de zenuwen steeds meer… Marianne gaat op de andere bank zitten en samen proberen ze om een gesprek te openen. Wat via het internet zo makkelijk gaat lijkt nu even niet zo makkelijk te gaan.

Dan vraagt Marianne hoe Freddy ’s reis was en hij antwoordt dat deze goed is verlopen. Freddy complimenteert Marianne met haar mooie kleren en haar prachtige sexy wintertrui. Marianne bedankt hem vriendelijk en ook zij complimenteert Freddy met zijn mooie chique kleding. Een colbert met een wit T-shirt eronder en een nette donkerblauwe broek. Samen drinken ze hun kopje koffie op en het gebak volgt. Ze praten over koetjes en kalfjes en vervolgens vraagt Marianne of Freddy een rondleiding door haar huis wil. Freddy gaat hier op in en volgt Marianne. Ze beginnen bij de keuken en vervolgens de serre. Het oogt erg gezellig en hij complimenteert Marianne. Ze glimlacht en bedankt hem. Dan laat Marianne de WC zien en vervolgens lopen ze naar boven. De slaapkamers worden getoond en de douche met het toilet boven. Dan staan ze op de overloop. Tegenover elkaar en zij kijken elkaar aan.

Op beide gezichten komt een glimlach maar toch durft Freddy niet om zijn steeds enthousiaster wordende gevoel te uiten aan zijn date. Dan lopen ze de trap af naar beneden en gaan weer in de kamer zitten. Een volgend kop koffie wordt ingeschonken en de koekjestrommel wordt gepakt en op tafel gezet. Freddy had nog een bloemetje voor Marianne meegenomen maar hij schrikt… Hij is stom vergeten om het bloemetje aan Marianne te geven en vraagt of hij even naar de auto kan want hij was wat vergeten. ‘Wil je nu al weer weg?!’ zegt Marianne voor de grap. Freddy antwoordt dat hij een verassing voor haar heeft maar dat even uit de auto moet pakken. Hij loopt naar de auto en pakt het bloemetje eruit. Marianne staat nieuwsgierig in de deuropening te wachten totdat Freddy weer terugkomt. Dan verschijnt er een enthousiaste blik op Freddy ’s gezicht en geeft hij haar het bloemetje.

‘Dankjewel! Dat is erg lief van je…’ zegt Marianne. Freddy vraagt of hij haar kan helpen met het afsnijden van de bloemstelen en hij gaat aan het aanrecht staan. Hij moet proberen zich een beetje dienstbaar op te stellen en wie weet dat het net zo makkelijk gaat lopen als dat halve jaar via het videobellen. Freddy is een beetje bang geworden voor teleurstelling. Marianne gedraagt zich niet echt als ‘superblij te zijn met haar date die eindelijk bij haar is’ denkt Freddy. Misschien zijn het de zenuwen of is het de onzekerheid of het lage zelfvertrouwen bij hem? Freddy snijdt alles keurig zoals het hoort en Marianne heeft een passende vaas gevonden. Dan vraagt Freddy ‘vind je het gezellig dat ik er ben?’ Marianne antwoordt met ‘jazeker!’ maar ze vindt de anderhalve meter afstand zo moeilijk… ‘Dat begrijp ik’ zegt Freddy en hij vraagt of Marianne met hem een wandeling wil maken.

Marianne kijkt hem bedenkelijk aan. Ze zegt ‘vind je het hier niet gezellig?’ Freddy antwoordt dat hij haar huis erg gezellig, warm en knus vindt. Er verschijnt een lieve blik op Marianne ’s gezicht. ‘Dankjewel!’ en ze zegt nogmaals dat ze het erg fijn vindt dat Freddy er is en ze wil graag een wandeling maken. Beiden drinken hun kop koffie op en een koekje volgt. Ze staan samen op en trekken hun jas aan. Freddy kijkt elke keer weer op van Marianne ’s prachtige verschijning en het lijkt erop alsof hij langzaamaan gevoelens voor haar begint te krijgen. Toch merkt hij nog steeds afstand, en dat maakt hem wat onrustig. Marianne slaat de deur achter zich dicht en de wandeling begint. Ze lopen door de achtertuin naar het grote bos erachter. Via een bospaadje komen ze op een smal weggetje waar ze kunnen genieten van de prachtige natuur en wie weet straks van elkaar… Marianne vraagt of Freddy bij haar wil blijven eten en hij antwoord met ‘graag’!

Een halfuur boswandelen is voorbij en er is een leuk gesprek op gang gekomen. Eindelijk begint het te worden zoals ze bezig waren via het scherm. Na wat gepraat over vanalles worden er eindelijk grapjes gemaakt en worden ze losser. En beetje kietelen, een aai over beiden hun hoofd, achter elkaar aanrennen op een grasveldje, jawel, de anderhalve meter is er nu eindelijk af! Freddy voelt zich een stuk prettiger en er begint weer hoop de komen. Marianne is nog niet echt te peilen maar ook zij lijkt te ontdooien en steeds verliefder naar hem te kijken. Ze eindigen naast elkaar tegen een boomstam op het grasveldje en genieten van de grassprietjes. Ze kietelen elkaar soms met de sprietjes en voor ze het zelf weten zitten ze dicht tegen elkaar aan. Er komt een onverwacht serieus gesprek op gang. Marianne begint te praten over haar verleden en ze wordt emotioneel. De reden dat ze wat gesloten was had te maken met angst of ze het wel goed doet naar Freddy…

Freddy ziet dat ze begint te huilen en slaat een arm om haar heen. ‘Meisje, je doet het hartstikke goed! Ik voel me goed bij je al die tijd en deze wandeling heeft een heleboel goedgemaakt!’ Marianne kijkt Freddy aan met tranen in haar ogen en bedankt hem voor de mooie lieve woorden. Ze legt haar hoofd tegen het zijne en zitten nog even een poos daar op die mooie plek in het grasveld. Freddy wordt steeds verliefder. Marianne laat weten dat zij hem ook erg leuk vindt en dat de wandeling de doorslag is om afscheid te nemen van de onzekerheid en spanningen. Freddy kust Marianne op haar wang en er komt een kusje terug op Freddy ’s wang. Ze kijken elkaar aan en een glimlach op beide gezichten volgt… Beide hoofden komen dichter naar elkaar terwijl ze nog steeds tegen de boomstam zitten. Een kusje op Marianne ’s lippen volgt en zij beantwoordt dit vol van enthousiasme! Cupido lijkt raak te hebben geschoten…

Marianne staat op, net zoals Freddy. Ze geven elkaar een knuffel en een kus. Daarna hervatten ze de wandeling. Hand in hand genieten ze van de natuur om hen heen en van elkaar. Bij de grote dikke boom wordt weer even een intieme pauze ingelast. Wat ruikt Marianne toch heerlijk, complimenteert Freddy en zij complimenteert hem met zijn mooie ogen en stralende koppie. De wandeling loopt aan het einde van de middag ten einde. Ze lopen samen Marianne ’s huis binnen en een buurman kijkt door het raam. Hij vertelt aan de buurvrouw dat ze samen hand in hand lopen en hij bij haar naar binnen ging. De buurvrouw reageert enthousiast. ‘Dat zou fijn zijn voor dat meisje! Ze wil het zo graag…’ Buurman en buurvrouw geven elkaar een knuffel en een kus en ze hopen dat Marianne en Freddy net zo gelukkig mogen worden als hun. Marianne heeft het voorstel om lasagne te maken en samen beginnen ze aan het voorbereiden van hun avondeten.

De oven staat aan en beiden gaan nog even naar de kamer voor een kopje koffie. Het is nu even wachten op het eten totdat het klaar is. Daarom gaan ze zichzelf even vermaken. Ze zitten naast elkaar op de bank en ze kijken elkaar met hun verliefde blik aan. Ze komen dichter bij elkaar en knuffelen elkaar. Marianne geniet van Freddy ’s lichaam in haar armen, nét zoals Freddy ervan geniet. Ze genieten volop van het ‘ovenmoment’. Freddy hoopt dat de oven nog lang moet verwarmen zodat hij zijn Marianne langer in zijn armen kan hebben. Dan begint de oven te piepen. De lasagne is klaar! Beiden staan op en lopen naar de keuken. Marianne haalt de lasagne uit de oven en snijdt dit in stukjes. Freddy geeft de borden aan om op te scheppen en zodra het eten is opgeschept gaan ze in de woonkamer aan de eettafel zitten om hun heerlijke maaltijd op te eten! Tijdens het eten overheersen verliefde blikken en worden mooie en leuke gesprekken gevoerd.

Na de afwas vraagt Marianne of Freddy bij haar wil blijven. ‘Natuurlijk!’ antwoordt hij en de avond duurt nog romantisch lang… Diep in de nacht gaat Freddy naar huis, want hij woont nog steeds honderd kilometer van Marianne vandaan. De volgende dag is afgesproken dat Marianne Freddy ’s kant opkomt. Freddy heeft maar heel kort geslapen en verheugt zich al weer op Marianne ’s komst. De laatste dingetjes worden nog even opgeruimd en vervolgens gaat hij weer in keurige kleding met zijn lekkerste geurtje. Marianne stapt in haar auto en begint aan haar reis naar haar lief. Ze rijdt de straat in waar Freddy woont en ze zet haar auto naast zijn huis. Ze loopt achterom omdat Freddy dat tegen haar zei en in de keuken staan ze dan eindelijk weer omarmd van elkaar te genieten. Freddy beurt haar op en kust haar op haar mooie mond. ‘Zal ik je een rondleiding geven?’ vraagt Freddy en Marianne antwoordt dat ze dat graag wil.

Freddy laat haar alles van zijn huis zien. Ze eindigen in de woonkamer en Marianne complimenteert Freddy voor de gezellige inrichting van het huis. Ze drinken een kop koffie met een lekker stuk gebak erbij. Even later besluiten ze naar de stad te gaan kleren kopen, want Freddy heeft wat nieuwe kleren nodig. Marianne loopt alle kledingwinkels met hem door en hij is zo ’n vijfhonderd euro armer in één middag. Wél is hij nu weer helemaal up-to-date met zijn kleding! Aan het einde van de middag wordt er een hele romantische wandeling gemaakt. Ze lopen samen aan het strand en knuffelen daar raak. Ze nemen op het terras een warme bak chocolademelk met slagroom en gaan dan weer naar Freddy ’s huis. Daar wacht Marianne een heerlijke maaltijd. Namelijk zelfgemaakte pizza en als toetje ijs. Na het eten en de afwas worden er kaarsjes aangestoken en duurt de avond en nacht nog heel ‘romantisch lang…’

Freddy biedt aan dat Marianne bij hem blijft slapen omdat het al zo verschrikkelijk laat is. Zij denkt er even over na maar al snel besluit ze om bij hem te blijven. Freddy geeft haar voor nood even een pyjama en diep in de nacht besluiten de twee om toch eens te gaan ‘slapen’. Ze liggen samen in één bed. Heerlijk naast elkaar en al snel in elkaar ’s armen. Freddy voelt Marianne ’s prachtige lichaam tegen zich aan en Marianne het zijne. Met die pyjama aan voelt alles wat intenser, en daar genieten ze volop van! Voor Freddy het wist ligt Marianne bovenop hem en kust ze hem helemaal onder. Dit is het heerlijkste gevoel wat je kunt hebben denkt Freddy en Marianne? Zij geniet volop! Ze kussen, knuffelen en genieten van elkaar ’s lichaam en nu is het Freddy ’s beurt. Hij draait zich om terwijl zij op hem ligt en dan ligt Marianne onderop en Freddy bovenop… Een zelfde soort knuffelpartij komt op gang en wauw!!! Wát is het heerlijk om samen één te zijn…

Liefde en genot volop! Sinds hun tweede date zijn ze niet uit elkaar te krijgen en iedereen hoopt dat ze nog een lang en prachtig leven krijgen samen en wie weet…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *