De operazangeres op appartement 325

Patrick fietst door de stad en elke keer hoort hij daar ginds in de buurt van het appartementencomplex een prachtige stem van een operazangeres… Elke dinsdag en zaterdag hoort hij het en vooral als de markt er is overtreft het stemgeluid het draaiorgel dat staat te spelen. Het klinkt als een heerlijk geluid in zijn oren en elke keer kijkt hij om zich heen waar het vandaan komt. Tot nu fietste Patrick elke keer door totdat het geluid niet meer hoorbaar was maar soms was hij ook wel even blijven staan om te luisteren… Prachtig mooi en zo helder, zó zuiver! De operazangeres zingt in de buitenlucht, maar waarom? Is het om mensen blij te maken of is het omdat ze het gewoon maar fijn vindt. Het is niet normaal dat het zo hoorbaar is, maar dit klinkt heerlijk in de oren! Dan, op een zaterdagmorgen besluit Patrick om op onderzoek uit te gaan. De operazangeres gaat telkens door zijn gedachten en hij wil eindelijk eens weten wie ze is en hoe ze eruit ziet… Al vroeg pakt Patrick de fiets en fietst naar het plein waar de markt al wordt opgebouwd.

Hij heeft geluk, de operazangeres is er weer en hij gaat op het geluid af. Wanneer Patrick linksaf slaat dat zijweggetje in klinkt er een luide claxon en een scheldpartij… Hij werd bijna gepakt door een motorkap, maar ach… De automobilist rijdt ook tachtig waar vijftig is toegestaan dus de chauffeur moet niet lopen zeuren! Eenmaal heelhuids overgestoken fietst Patrick de zijstraat in en daar rechts voor hem in dat appartementencomplex is het geluid erg goed hoorbaar. Hij stapt af en kijkt waar het vandaan komt. Het geluid komt steeds dichterbij en daar, daarboven op de vierde verdieping hoort hij iemand zingen… Patrick kan het niet goed zien en kijkt of hij dichter in de buurt kan komen. Warempel! De portiekdeur staat open en hij glipt naar binnen. Patrick pakt de trap richting de laatste verdieping en heel voorzichtig loopt hij richting het appartement. ‘Daar, bij nummer 325 komt het vandaan, nu weet ik het zeker!’ denkt hij bij zichzelf. Heel voorzichtig loopt hij er langs maar kan eigenlijk nog steeds niet zien wie het is.

Patrick luistert heel aandachtig en de zangeres lijkt niets in de gaten te hebben. Stiekem bekijkt hij haar door een dun doorzichtig gordijn. Een gedaante is zichtbaar net zoals beneden voor de portiek, maar niet meer dan dat! Dan wordt het stil en komen er voetstappen richting de voordeur. Patrick haast zich terug naar de portiek want ze mag hem niet zien! Dan staat Patrick al trillend in de portiek en gelukkig komt er niemand zijn kant op. Het gezang gaat door en Patrick loopt opnieuw voorzichtig naar appartement 325. De stem klinkt om verliefd op te worden en dan, plotseling loopt de operazangeres al zingend naar de voordeur en doet de deur open. Dan staat Patrick oog in oog met haar… De verschijning van de al weken bekende zangstem! Patrick gelooft zijn ogen niet, maar zij ook niet… Beiden worden stil en dan… Ze weten allebei even niet wat ze moeten zeggen. Al stotterend en onzeker over haar reactie vertelt Patrick dat ze een prachtige zangstem heeft en complimenteert haar. Dan bedankt ze hem en ze loopt weer terug naar binnen. Een heel klein glimlachje kwam er bij haar vandaan…

Wat een prachtige vrouw! Zó mooi en zo strak! Met haar blonde haren die dansen door de wind zag Patrick haar weer naar binnen lopen. Een uiterlijk om ‘u tegen te zeggen’ en haar ogen spraken boekdelen… Wauw! Patrick is helemaal ontdaan. Hij had nog nooit zo ‘n mooi figuur gezien en werkelijk zó ontzettend knap! Dan loopt hij weer naar beneden en pakt zijn fiets. Vol van opgewondenheid fietst hij weer naar huis en hij kan alleen nog maar aan zijn stiekeme liefde denken. Zaterdagavond gaat Patrick met wat vrienden uit in de stad en ze hebben een prachtige avond. Er lopen veel leuke knappe dames rond maar Patrick denkt alleen maar aan één iemand… De operazangeres. Hij kan haar maar niet loslaten! Liefde op het eerste gezicht lijkt te bestaan en hij heeft het hier ook met zijn vrienden over. Zij lachen hem een beetje uit en zeggen ‘je hebt hier veel leuke meiden rondlopen, waarom focus je je op zo ‘n schreeuwerd?’ Patrick zwijgt omdat dat soms handiger is dan wat terugzeggen en samen nemen ze nog een pilsje voordat de klok twee uur slaat. Samen lopen ze naar buiten.

De wegen van de vrienden scheiden elkaar omdat iedereen naar zijn eigen huis moet. Dan loopt Patrick naar zijn fiets en fietst naar huis. Hij kijkt nog één keer richting het appartementencomplex maar hoort geen gezing. Er zijn enkele lampen van huiskamers aan en sommigen hebben de TV aanstaan. Bij appartement 325 lijkt er ook licht te branden en daar is ook helemaal niets mis mee. Patrick vraagt zich af of ze nog single is… Zit ze daar misschien alleen of is haar vriend, misschien wel haar man bij haar… Wat gek toch eigenlijk, denkt hij bij zichzelf. ‘Ik ben op slag verliefd geworden op iemand die zo mooi is dat ik haar nooit zou kunnen krijgen…’ Eenmaal thuis gaat Patrick slapen en na een lekkere nacht slapen is het alweer zondagmorgen. Hij staat fris en fruitig op en hij besluit na het ontbijt een lekker eindje in het park te lopen. Het is een prachtige lentedag en terwijl de zon heerlijk aan de hemel staat loopt hij richting de grote treurwilg in de verte. Dan hoort hij opeens weer de stem van de operazangeres en het lijkt bij de treurwilg vandaan te komen…

Patrick loopt door, en het geluid komt steeds dichterbij… Dan komt hij bij de treurwilg aan en schuift voorzichtig wat takken opzij. Daar ziet hij haar staan en zij hem ook even later! Hij loopt naar de prachtige vrouw toe en ook zij staat perplex… Ze weten beiden niet wat ze moeten zeggen en dan is Patrick diegene die probeert een openingetje te maken voor misschien wel een gesprek. ‘Je kunt prachtig zingen’ zegt Patrick. Oeps! ‘dat had ik al gezegd’ zegt hij tegen haar en dan… Wat moet hij in hemelsnaam zeggen? Ze is ook zo hemels mooi en ook zij lijkt zich nog steeds zich geen houding te geven. Dan glimlacht ze en zegt ‘dankjewel!’. Patrick ‘s zweet loopt over zijn rug en dan vraagt Vera, de operazangeres, de prachtige vrouw waar Patrick tegenover staat, ‘wát raakt je zo aan me?’. Patrick legt uit dat haar stem fantastisch klinkt en dat hij al weken dolenthousiast is van haar geluid. Elke keer was weer een genot tijdens een bezoekje aan de stad, zegt Patrick. Vera kijkt hem aan en dan lijkt er wat te gebeuren in haar…

Vera ‘s verlegenheid lijkt wat af te nemen en een beetje onzeker bedankt ze hem nogeens met daarna een hele mooie reactie. ‘Wauw, dan kun jij weleens diegene zijn die ik graag ‘s morgens wakkerkus’. Vera kijkt Patrick met haar lieve blik aan en komt een paar stappen dichterbij! Het is een gewaagde opmerking maar Patrick heeft er geen moeite mee… Hij wil maar één ding en dat is Vera beter leren kennen en in zijn gedachten staat hij al met haar te zoenen en knuffelen onder de treurwilg. Hij is smoorverliefd op haar maar is zij ook verliefd? Dan pakt Vera wat uit haar tas. Het zijn twee badhanddoeken die ze op de grond legt en ze biedt Patrick aan om naast haar te komen zitten. Samen maken ze een praatje en het wordt van eerst wat verlegen steeds gezelliger. Patrick ziet opnieuw hoe prachtig ze is en hoe schoon! Haar hele lichaam is fantastisch en haar ogen spreken volgens Patrick liefde en enthousiasme uit, maar is het ook zo? Is het niet gewoon een praatje dat ze hebben en verliezen ze elkaar daarna weer uit het oog? Moet ze over een tijdje niet koken voor haar man of vriend?

Patrick en Vera zitten al een uur met elkaar te kletsen en dan pakt Vera een flesje zonnebrandcrème uit haar tas. ‘Zou jij mijn rug willen insmeren?’ is wat Vera aan Patrick vraagt en al stotterend antwoordt hij natuurlijk met ja! Hij vindt het best eng maar wat kan er gebeuren… Gewoon iemand insmeren omdat ze anders verbrandt… Patrick pakt het flesje en doet wat van het witte spul op zijn hand. Dan komt hij dichterbij met zijn door zenuwen trillende hand en raakt dan haar rug aan… Het voelt zo zacht, zó lekker! Hij smeert haar rug heel voorzichtig in en dan vraagt ze ook of hij haar armen wil doen en haar schouders. Tenslotte biedt Vera aan of ze ook hem mag insmeren en daar gaat Patrick graag op in… Hij antwoordt met ‘graag’ en hij trekt zijn T-shirt uit… Dan kijkt hij naar het meertje en voelt langzaam Vera ‘s hand op zijn rug. Even later doet Vera wat zonnebrandcrème op haar hand en masseert dat bij Patrick in op zijn rug, schouders en zijn blote buik. Smoorverliefd kijken de twee elkaar even aan en dan geeft Vera aan dat ze weer terug moet naar huis. Ze moet koken…

Patrick schrikt van haar reactie, want betekent dat dat ze een vriend heeft? Een man? En die gezelligheid van vanmiddag dan? Een beetje onzeker vraagt hij aan Vera voor wie en dan wordt het even stil… ‘Voor mijn vriend!’ zegt Vera. Patrick wordt stil en er is duidelijk te zien dat hij teleurgesteld is. Dan begint Vera te lachen en zegt ‘alleen voor mezelf,’ gekkie!’ Vera vraagt of Patrick met haar meeloopt en natuurlijk doet hij dat. Nadat hij van de schrik is bekomen vertelt Vera dat ze geen relatie heeft… Dát klinkt Patrick goed in de oren en hij geeft aan dat hij ook single is. Vera kijkt hem smoorverliefd aan en pakt zijn hand vast. ‘Ik vraag niet zomaar aan iemand om mijn rug in te smeren’, zegt Vera en met haar lieve glimlach laat ze Patrick ‘s hand los en vervolgt ze met Patrick haar weg naar huis. Patrick besluit om mee te lopen tot aan de portiek van haar appartementencomplex en dan biedt Vera hem aan of hij wil mee eten… Oeps! Patrick heeft vroeg in de avond voetbaltraining voor de jeugd en daar moet hij écht bij zijn…

Hij legt het aan Vera uit en zij zegt dat het niet uit maakt. ‘Kom daarna, als je zin hebt’ zegt Vera en Patrick antwoord enthousiast dat hem dat erg leuk lijkt. Dan scheiden hun wegen. Vera loopt naar boven naar haar appartement en nadat ze Patrick heeft uitgezwaaid loopt hij naar zijn huis. Daar gaat hij zich voorbereiden voor de voetbaltraining en fietst naar het voetbalveld. Hij hoopt dit keer dat de training snel voorbij is want hij wil zó graag naar Vera toe! Ook Vera verheugt zich op een fantastische avond met Patrick en ze eet haar eten op. Zelfgemaakte risotto met rijst en na de afwas neemt ze nog een bakje yoghurt met aardbeien. Als ze dat op heeft gaat ze zich douchen en ze zoekt de meest leuke kleding bij elkaar. Het moet een bijzondere avond worden bedenkt Vera zich en met het meest sexy T-shirtje met prachtige rok moet dat geen enkel probleem zijn! Patrick is klaar met de voetbaltraining en hij haast zich naar huis. Hij gaat even snel wat eten en gaat zich daarna douchen om daarna de mooiste zomerkleren bij elkaar te zoeken. Het is een prachtige warme avond en als Patrick op zijn best is fietst hij richting Vera.

Hij is toch wel zenuwachtig, want hoe gaat deze avond verlopen? Hij hoopt vooral romantisch! Het prachtige operagezang komt dichterbij en hij zet zijn fiets neer bij de portiek. Hij haast zich de trappen op en als hij bij appartement 325 is belt hij aan… Het zingen stopt en even is het stil! Héél stil… Patricks hart klopt, hij legt zijn hand op zijn hart maar zijn hart blijft vanwege de zenuwen snel kloppen. Dan doet Vera de deur open en beiden staan versteld!!! ‘Kom binnen’ is wat Vera zegt en Patrick loopt binnen. Samen kussen ze elkaar drie keer op de wang en staan elkaar daarna dolverliefd aan te kijken. Vera glimlacht op haar lieve manier en loopt naar de kamer. ‘Kom verder’ is wat Vera zegt en Patrick komt naast haar zitten op de bank in de kamer. ‘Je ziet er prachtig uit!’ zegt Patrick en Vera zegt ‘jij ook’. ‘Je bent echt een knappe man!’, zegt Vera en dan bekijken ze elkaar eens aandachtig. Patrick met zijn mooie, prachtige en strakke lichaam met dat mooie shirt en die leuke broek maar ook zijn lieve uitstraling, denkt Vera en Patrick bewondert Vera met haar prachtig strakke lichaam en dat prachtige sexy T-shirt eroverheen en haar prachtige rok die ze eronder draagt.

De hormonen gieren door een ieder ‘s lijf en hoe lekker Vera ruikt… Wauw! Over Patricks geur is ook niets te zeggen denkt Vera en ze biedt hem een heerlijk glas frisse ranja aan op deze prachtige zwoele zomerse avond. Ze schenkt het drinken in en Patrick volgt Vera met zijn verliefde blik en zijn opgewondenheid. Dan komt Vera dicht naast Patrick zitten en voelt Patrick haar bijna tegen hem aanzitten. Patrick heeft zin om zijn arm om haar heen te slaan maar dat durft hij niet. Vera en Patrick kletsen lekker door en zodra het bijna donker is en de kaarsjes branden vraagt Vera of Patrick van dansen houdt. Hij antwoordt razend enthousiast met ja… Vera staat op, pakt haar telefoon en loopt naar de stereo-installatie om verbinding te maken met de telefoon. Zodra de romantische muziek is gestart begeleidt Vera Patrick naar het midden van de kamer en voorzichtig slaat Vera een arm om Patrick heen. Daar staan ze dan… Allebei smoorverliefd, een beetje zenuwachtig en opgewonden tegelijk omdat ze elkaar ‘s lichaam voelen door de dans.

Vera leidt de dans en drukt Patrick vast tegen haar aan. Patrick weet niet wat hem overkomt. Hij voelt dat prachtige lichaam van haar tegen zich aan en hij wil haar kussen maar durft het nog niet… De heerlijke geur en haar prachtig fluisterende stem… Wauw! Ze dansen en dansen en voelen elkaar ‘s lichaam telkens weer! Heerlijk buik tegen buik en steeds iets gewaagder totdat ze uiteindelijk omarmd met elkaar staan te dansen. Tussen de kaarsjes dansen ze als nooit tevoren en op een gegeven moment is de muziek afgelopen. Het wordt stil en Patrick en Vera kijken elkaar aan… In elkaar ‘s armen omdat de dans op deze manier is beëindigd staan ze in het midden van de kamer. ‘Fantastisch he?’ zegt Vera dolenthousiast tegen Patrick en Patrick antwoordt met vol enthousiasme met ‘jazeker!’. Hij aait Vera over haar hoofd en prachtige blonde haren en zij antwoordt met een kusje op zijn wang. Dan volgt een stevige knuffel… De knuffel die nog véél meer romantiek brengt en eindelijk is de eerste kus op Vera ‘s mond een feit! Vera beantwoordt deze met haar smoorverliefde blik en haar prachtige glimlach en hun monden raken elkaar…

Al zoenend staan ze nog steeds middenin de kamer te knuffelen en zoenen. Dan beurt Patrick Vera op en tilt haar naar de bank waar ze eerst zaten. Al liggend, al zittend knuffelen ze elkaar en wat is het heerlijk om Vera in Patricks armen te zien liggen terwijl Patrick ‘s gezicht steeds dichterbij komt. De bank is een heerlijke zit- en ligbank en daar wordt romantisch en liefdevol gebruik van gemaakt. De nacht duurt voort en de volgende dag, jawel de maandag breekt aan. Beiden hebben een weekje vakantie dus na de heerlijke knuffelpartij besluiten de twee om een heerlijk dagje naar het strand te gaan. Dolenthousiast gaat Vera mee naar Patricks ‘s huis omdat daar de auto van Patrick staat. Wel laat Patrick Vera even zijn huis zien en na een uurtje ‘bezichtigen en knuffelen’ besluiten ze om naar het strand te gaan. Het is een uurtje rijden en eenmaal aangekomen lopen en rennen de twee verse tortelduifjes naar het strand om elkaar nat te maken en heerlijk langs het water te wandelen. Een stukje zwemmen hoort er uiteraard ook bij en zo smoorverliefd ze zijn belanden ze aan het einde in elkaar ‘s armen in het water. Daar staan ze een poosje te zoenen en knuffelen en wauw!!! Patrick voelt Vera ‘s lichaam tegen zich aan in haar zwempak en Vera voelt ‘veel’ van Patrick…

Dan gaan ze heerlijk op het strand liggen om op te drogen. Aan het einde van de middag gaan ze weer richting Patrick ‘s huis want Patrick wil op tijd voor haar koken. Zo gezegd, zo gedaan. Vera helpt Patrick mee en met veel liefde bereiden ze het lekkerste gerecht aan de eettafel. De kaarsjes gaan aan, samen met een romantisch plaatje op de pick-up van Patrick en ze eten smakelijk van elkaar ‘s bordje. Na de afwas en het gestoei zijn beiden behoorlijk nat en zitten ze onder het afwasmiddel. Samen gaan ze naar boven om hun daar op te frissen maar eenmaal op de slaapkamer komen de lichamen weer dicht tegen elkaar… Hun prachtige lichamen, hun mooie kleding en hun smoorverliefde blik en niet te vergeten hun net schone lichamen aanschouwen elkaar en dan na dat moment laat Vera zich op Patrick ‘s bed vallen met Patrick bovenop haar… Al op elkaar liggend voelen ze elkaar nog intensiever en het duurt niet lang of de liefde spat er vanaf! Nadat de laatste adem is uitgeblazen liggen Patrick en Vera naast elkaar en Vera kruipt in Patricks armen. Haar hoofd ligt op Patrick ‘s borst en een kusje op haar voorhoofd volgt. ‘Bij mij ben je veilig en ik zal je altijd met respect behandelen’ is wat Patrick zegt en hij aait haar door haar mooie haren heen. Vera laat ook weten altijd voor hem te willen zorgen en een kusje op zijn borst volgt…

Een ongekende liefde tussen twee prachtige mensen en smoorverliefd genieten ze van het leven. De vakantie van beiden is al snel voorbij en dag en nacht zijn ze bij elkaar. Daarna gaan dagen voorbij, weken en maanden en in het volgende jaar zijn ze nog steeds smoorverliefd en houden ze nog steeds enorm veel van elkaar. Dan, op een prachtige plek tijdens een vakantie in de sneeuw, bij een dorp in Zwitserland vraagt Patrick Vera ten huwelijk. Middenin het dorpje bij de grote kerstboom op het ondergesneeuwde knusse pleintje klinkt het antwoord van Vera met vol enthousiasme… JA!!! Ik wil met je trouwen, en samen lopen ze naar een winkel om verlovingsringen te kopen. Ze vieren samen kerst in een prachtig knus huisje en tijdens een liefdevolle nacht in elkaar ‘s handen werken ze aan gezinsuitbreiding… Teruggekomen van vakantie komt Vera met een etentje als voorstel want ze wil Patrick wat vertellen. Eenmaal ‘s avonds tijdens oudjaarsavond in het restaurant pakt Vera een grote envelop en daar zit een röntgenfoto van hun toekomstige kinderen in… Vera is zwanger van een tweeling! Dolgelukkig vieren ze dit moment en al feestend met elkaar en hun familie gaan ze het nieuwe jaar in…… Veronique en Ralf, dat zijn de namen die negen maanden later verschijnen op het geboortekaartje en dolgelukkig zijn ze met de geboorte! Patrick en Vera, Veronique en Ralf, een super gelukkig gezinnetje is ontstaan… Véél kusjes en knuffels, veel liefde! Dat is de uitstraling van het gezin waarin bijna elke dag de prachtige stem van de operazangeres klinkt……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *