Wij samen, onze universums…

Buiten regent het hard, binnen is het heerlijk warm. De open haard knettert erop los en daar zitten wij samen naast elkaar. Mijn arm om jouw heen en jou arm om mij… We kijken elkaar diep in de ogen en zien elkaar ‘s universum. Het glinstert vol liefde en verlangen, en af en toe knipper je even omdat het nu eenmaal moet. Ik druk je voorzichtig dichter tegen me aan want oh wat hou ik toch van je! Mijn mond kust bijna het jouwe en het duurt maar even of beide universums exploderen door onze liefde! Onverslaanbaar en voor het leven, dat is het mooiste wat een mens kan overkomen. Wij, samen één, wij in elkaar ‘s armen tegen elkaar aan en de omarming bevestigt het nog meer…

Wij, omarmd in elkaar, aan elkaar… De liefde spat om ons heen, door ons heen en terwijl jou lippen de mijne verkennen begint het bewandelen van ons liefdespad in ons leven. Ons pad samen op weg naar meer, véél meer om ons levensdoel te bereiken. Vol van liefde nemen we bezit van de hele bank want onze lichamen lijken aan elkaar te zijn gesmolten… Wat een fijn gevoel om alles van je te ontdekken, zo heerlijk en zo lief! Ik streel je over je prachtige lijf en jij over het mijne… Kippenvel, dat krijg ik ervan, zo lekker! Je ligt onder me, je ligt op me, je leunt tegen me aan en ik leun tegen jou aan… Onze liefde is als twee dansende en brandende kaarsen… Vuur van genot, en vuur van vertrouwen!

Jouw prachtige blik, mijn verliefde blik, samen maakt dat een gigantisch universum van een prachtig leven… Verdriet maar vooral vreugde is wat ons laat groeien. Vreugde naar elkaar en de mensen om ons heen, buiten op een warme zomeravond dansen in het gras en in de winter heerlijk bij de open haard de salsa of heerlijke romantische indoor dans… Muziek is wat we horen, muziek is wat we uiten… Naar elkaar! Als jouw tranen vallen, dan vermenigvuldig ik ze met de mijne, als je lacht dan lach ik mee… Als je valt dan vang ik je op en als je succes boekt dan sta ik daar om je te omarmen omdat ik zo trots op je ben! Zo bijzonder dat je bent, zo mooi en zo lief… Dat is met geen pen te beschrijven!

Jij, wat mensen zeggen het perfecte plaatje… Ik hoop dat je antwoord ‘ja’ zal zijn bij het altaar, want dan mag ik je ring voor altijd omdoen… Want jou wil ik voor altijd bij me, jou wil ik voor altijd gelukkig maken en jou wil ik voor altijd beschermen en verzorgen… Jij bent mijn heldin, mijn grote liefde en mijn knuffelbeer! Met je prachtige koppie lig je op mijn borst, vast naar mijn hart te luisteren dat ook voor jou klopt… Mijn hart dat mijn liefde naar jou uitstraalt en verzekerd is van liefde voor altijd! Mijn hart dat me elke dag doet zeggen dat ik van je hou… Oh mijn knuffelbeer, elke dag maar weer word ik naast je wakker, wát een prachtig leven om jou naast me te hebben als ik wakker word… Elke dag samen met jou en elke nacht jij in mijn armen of ik in de jouwe… Dát is leven, dát is genieten, dát is onvoorwaardelijk van elkaar houden, want dat doe ik… Ik hou van jou!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *