Artikelen

Pesten is geen spelletje…

Beste lezer, sinds kort is mijn nieuwe website ‘Pesten is geen spelletje’ online. Het doel van deze website is om informatie te geven over pesten en vooral wat het met je doet als slachtoffer… Ook wil ik mensen de mogelijkheid geven om hun verhaal (anoniem) te delen en hierover te communiceren met anderen. Een soort van ‘elkaar helpen’ zeg maar… Alleen je verhaal schrijven is al een hele goede therapie! Ik heb op deze website ook een rubriek met advies geplaatst, want wát moet je nu eigenlijk doen als je gepest wordt?!

“Alleen je verhaal schrijven is al een hele goede therapie!”

Helaas hebben veel pesters niet door wat het voor ernstige gevolgen kan hebben in iemands leven. Dát kun je bijvoorbeeld ook vinden in mijn eigen verhaal ‘Van de kaart geveegd’ wat op deze website staat, maar ook op mijn nieuwe website ‘Pesten is geen spelletje’. Momenteel is de website nog niet af, er moet nog veel aan gedaan worden! Om van deze website een succes te maken heb ik jullie ook nodig! Want jullie verhaal is ook belangrijk om te laten weten dat pesten een absolute no-go is!

“Momenteel is de website nog niet af, er moet nog veel aan gedaan worden!”

Enkele gevolgen van pesten zijn zelfhaat, (ernstige) depressie, een minderwaardigheidscomplex of geen of weinig zelfvertrouwen. Waarom zou je leuke kleren aantrekken als je ‘er toch niet mag zijn?!’ of wat heeft het leven voor zin?! Enkele harde voorbeelden, maar wel werkelijkheid en daarom is dit een voorbeeld waarom het belangrijk is dat pesten ‘de kop moet worden ingedrukt’ en mensen écht moeten worden geholpen voordat het te laat is!

“Je kunt de website vinden via www.pestenisgeenspelletje.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *