Het vogeltje…

Het vogeltje dat elke keer zingt, dat is alsof er nieuws op komst klinkt. Aan de zang te horen goed nieuws, want anders zou hij neervallen zonder zijn vele views. Eenzaam kent hij niet, want ze zijn altijd met meer! Samen geven ze het goede nieuws, namelijk tijd voor lente en de zomer! Word wakker klinkt als refrein, word wakker en aanschouw, aanschouw de warmte van buiten… Adem het in en ontdooi!

Ga naar buiten en zoek! Zoek naar je geluk, want het is tijd! Het knusse binnen maakt ruimte voor het warme buiten! Knus alleen maakt plaats voor warm samen! Hoe moeilijk, hoe makkelijk, zodra de vogeltjes fluiten en de zon volop schijnt is iedereen toch vrolijk? Ze stralen het uit, nu jij nog! Kijk rond en laat je zien, laat zien hoe liefdevol en waardevol je bent! Glimlach als je geglimlacht wordt. Zeg meer dan hoi bij die leukerd!

Laat achter je waar je je op hebt verbrand! Verbrand terwijl je erop zat te broeden, broeden omdat het niet goed was! Laat het los, want het is niet meer nodig. Maak ruimte voor de leukerd! Geef verzachting bij 35 graden Celsius, zij zal je antwoorden! Antwoorden met een lief dankjewel, of dezelfde verzachting en misschien wat meer? Dankjewel met een schouderklop of misschien die knuffel? Luister naar de vogeltjes, want zij brengen samen!

Koel op tijd af! Want dan zal het sissen… Sissen van geluk, sissen van liefde, en dat loopt zéker niet met een sissertje af! Stoom zal jullie reinigen, reinigen van alle kou van de winter, zowel buiten als in jullie hart! De vogeltjes zijn altijd daar waar jullie ook zijn! De gids stuurt, óók op die manier…… Wélke gids ik het over heb? Dat kan er maar één zijn, je gids van het leven! Volg zijn staf op je pad, want hij brengt je waar je je gelukkig zal voelen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *