Een miljoen rozenblaadjes…

Eén miljoen rozenblaadjes, dat is wat ik om me heen zie… Overdreven of échte liefde? Rood, donkerrood, maar sommige ook bedorven! Het lijkt wel de levensloop van een liefdesrelatie. Een relatie die niet altijd even makkelijk is, maar waarbij de basis goed is vanwege de vele rode en donkerrode blaadjes! En die bedorven blaadjes? Dat zijn de momenten om me heen waarbij we het niet zien zitten, maar elkaar niet kwijt raken! Of toch? Schuilt er iets anders achter? Een ander? Is dit het wat je tóch niet wilt? Twijfel je? Ben ik het of iemand anders? Wat is je antwoord?

Je zegt dat er niemand anders is, en dat je gevoel klopt, maar je denkt hetzelfde bij mij! Mijn rozenblaadjes voor jou zijn écht! Ik geef om je en wil nooit meer anders. Jij bent het voor me en ik twijfel geen moment! Jij staat altijd bij me, maar ik ben bang om het mooie van ons kwijt te raken. Dat we elkaar ‘s adem niet meer ruiken en ik je nooit meer in mijn armen kan nemen… Nooit meer aan het strand opbeuren en je in de zee gooien… Ik wil dat je me mijn hele leven nat blijft spatten en me fijnknuffelt! Mijn hele leven naast me liggen terwijl we allebei naar de sterren kijken en onze wens doen bij een vallende ster, natuurlijk wel in stilte…

Wij, ons, als stel, als bijna onschadelijke liefde, maar niet helemaal onschadelijk… want de twijfel speelt een rol. Waarom? Wat is de reden? Mijn verleden is schoon, en het jouwe ook! Of ken ik je niet echt?! Ligt het aan jou of aan mij? Volgens mij zijn we gek op elkaar en zijn we bang… bang om elkaar kwijt te raken en om naar de toekomst te kijken. Wat is ons vroeger overkomen, of wat is mij vroeger overkomen? Waarom dat weinig vertrouwen? We hebben elkaar heel veel te vertellen, als we nu eens onder de sterren gaan liggen en eens bespreken wat we hebben meegemaakt voor het ‘ons’ ontstond??? Laten we de bedorven rozenblaadjes er eens tussenuit pikken! Voor nu, voor straks en in de toekomst! Nu met onze spetterende liefde en voor de generaties na ons als een grote levende legende……

“Laten we de bedorven blaadjes opruimen…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *