Komt iemand bij de dokter…

Al wachtend in de wachtkamer zit zij daar, ze heeft een klacht en wil er alléén met de dokter over praten. Ze loopt er al een tijdje mee rond en het lijkt steeds erger te worden. De dokter komt de wachtkamer binnen en roept “Matilda”. Samen lopen ze de kamer binnen en geven ze elkaar de hand. ‘Ga zitten’ zegt de dokter… Matilda, wat kan ik voor je doen? Nou, dokter, ik loop al een tijdje ergens mee rond wat alleen maar erger wordt, maar eigenlijk schaam ik me ervoor. Ik heb al een tijdje last van buikpijn en dat krijg ik elke keer als ik aan iemand denk. Het probleem is dat het alleen maar erger wordt en als ik hem zie dan houd ik het helemaal niet meer…

De dokter vraagt aan Matilda ‘heeft hij of zij je wat misdaan?’ Matilda: absoluut niet, ik mag hem heel erg! Het is altijd erg gezellig, ondanks de pijn! Ik geef het aan, maar hij begint dan te lachen en het enige wat hij zegt is ‘gekkie’. Matilda vertelt aan de dokter dat hij elke keer een opmerking op social media plaatst en me appt, en dat waardeert ze enorm, maar jah… het doet pijn! Rob, zo heet de jongen, nodigt me elke keer uit, maar elke keer wordt de buikpijn erger en begint mijn hart te kloppen als een gek! Ik krijg het benauwd en zeg maar ‘ik moet even kijken of ik kan, want ik heb de agenda niet bij me!’…

Eenmaal in gesprek bij de dokter vraagt de dokter of het wel échte pijn is? Steekt het? Matilda zegt ‘het is eigenlijk best wel aangenaam, het is een fijn gevoel, net of ik de lente in mijn buik heb, maar als ik Rob zie dan lijkt het net of ik zenuwachtig ben. En als je later weer je eigen weg gaat, neemt het ‘lentegevoel’ dan weer toe? Spookt hij dan constant door je gedachten? Jah, zegt Matilda… Je hebt niets ernstigs, zegt de dokter, het is een ding waar iedereen mee te maken kan krijgen! Wat is dat dan? vraagt Matilda. Nou, grinnikt de dokter, heb je weleens gehoord van verliefdheid??? Weet je wat je daaraan kunt doen?

Matilda kijkt wat verlegen naar de dokter, en begint te lachen. Ze weet zich even geen raad en de dokter schrijft iets voor. Matilda pakt het briefje en neemt het mee naar huis. Eenmaal thuis aangekomen pakt ze het en gaat op de naam zoeken. De resultaten verschijnen: “romantisch restaurant, café en hotel. Als de liefde nog zijn weg zoekt als introductie tekst eronder. Ze opent de website en opeens is ze genezen! De volgende dag treft ze Rob en pakt hem vast en geeft hem een knuffel! Een hele stevige knuffel en vervolgens een kus op de wang…

“Natuurlijk wil ik met je uit” zegt Matilda en Rob springt een gat in de lucht. Samen spreken ze dezelfde dag nog af en het vervolg? Het werd erg gezellig en de hotelkamer deed de rest! De liefde spatte ervanaf en Matilda was voor altijd genezen!!! Ze werden het meest gelukkige stelletje dat er was en tot op de dag van vandaag zijn ze niet uit elkaar te krijgen. Al snel moeten ze samen naar de dokter, want Matilda wil graag dat Rob erbij is in het geval ze wordt doorgestuurd naar het ziekenhuis. Dit was dus het geval en eenmaal in de echokamer krijgen ze een fantastisch bericht…

“Van een bezoek aan de dokter tot een fantastische ervaring op de echokamer!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *