Je eigen website, ook wat voor jou?

Beste lezer, sinds een tijd heb ik ook een andere website, namelijk digitaalzijn.nl! Op deze website kun je online WordPress cursussen volgen zodat ook jij, als je dat wat lijkt, je professioneel ogende website of blog kunt maken. WordPress wordt door veel bloggers en website-bouwers gebruikt. Je logt in, bijvoorbeeld via je browser, je telefoon of tablet op je website waar je alles kunt beheren. Het is in het begin even wennen, vooral als je vroeger andere software hebt gebruikt om je website te bouwen, maar als je het door hebt, dan is het fantastisch om te gebruiken. Ben je een leek? Geen probleem! Ik heb mijn best gedaan om het ook voor ‘beginners’ duidelijk stap voor stap uit te leggen.

“WordPress is er voor bloggers, maar ook voor de bouw en het beheer van gewone websites”

De cursussen zijn gratis en je hoeft je niet aan te melden. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact met me opnemen. Ga naar digitaalzijn.nl om de cursus te volgen. Woon je in de Achterhoek of Liemers? Dan kun je je ook aanmelden voor de computercursussen waar ik sinds kort weer mee ben begonnen als vrijwilliger naast mijn huidige werk. Hier geef ik onder andere ook WordPress cursussen maar dan klassikaal of één op één. Alle informatie hierover kun je ook vinden op digitaalzijn.nl En wie weet… tot de volgende keer collega-blogger! p.s. mensen die buiten de Achterhoek en Liemers wonen kunnen computercursussen komen volgen, maar het is dan wel verder reizen.

“Er zijn ook één op één of klassikale cursussen te volgen”

Reageren op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *