Van de kaart geveegd… inleiding

Beste lezer, zoals ik jullie eerder heb laten weten ben ik al een hele tijd met een verhaal bezig, en deze is nu bijna af. Dit verhaal gaat online onder de naam ‘Van de kaart geveegd’ en heeft te maken met mijn verleden met pesten en de daarop volgende epilepsie. Dit is voor mij behoorlijk ingrijpend geweest en tot op de dag van vandaag nog steeds. Het heeft me gemaakt wie ik nu ben, natuurlijk niet alleen met een bult negativiteit maar ook positieve dingen. Wél speelt dit elke dag nog een rol in mijn leven omdat ik door de gevolgen nu deels afgekeurd ben en in therapie ben, in de hoop om dit trauma achter me te kunnen laten!

Ik wil mensen met mijn verhaal écht laten weten dat pesten een absolute no-go is en wat de (ernstige) gevolgen hiervan kunnen zijn. Want mijn leven heeft sinds mijn ziekte voor mijn gevoel stilgestaan, en toen was ik twintig! Nu ben ik vierendertig en nu pas ben ik begonnen met herstel, sinds anderhalf jaar, om dit eindelijk achter me te laten en mijn leven weer op te bouwen, en verder te gaan met het heden en de toekomst. Want, je denkt misschien dat je het allemaal voor je kunt houden omdat je denkt ‘het gaat allemaal wel over’, maar helaas…. dit gaat niet gebeuren! Daar ben ik op een erg wrede manier achter gekomen. Je kunt mijn verhaal vinden bovenaan in het menu bij ‘verhalen’. Daar kies je ‘van de kaart geveegd’.

Van de kaart geveegd… Dít is mijn verhaal!

  19 comments for “Van de kaart geveegd… inleiding

 1. 2 januari 2019 at 17:27

  Wat dapper dat je dit verhaal gaat delen! Ik ga je blog zeker in de gaten houden. Om jou verhalen te kunnen blijven volgen

 2. 2 januari 2019 at 17:32

  Wat dapper dat je je verhaal gaat delen! Ik ga je blog zeker blijven volgen :).

  • admin
   2 januari 2019 at 17:46

   Hallo Xarifa,
   Dankje voor je reactie, ik heb er lang over nagedacht. Veel leesplezier!

 3. 2 januari 2019 at 17:35

  Ik ben eveneens gepest geweest en weet dus hoe het voelt. Het is een trauma dat ik tot op de dag van vandaag meedraag. Een psycholoog of therapeut werkt helaas averechts bij mij, maar gelukkig heb ik genoeg mensen om mij heen die mij wel doorheen dit leven slepen. Ik ga mij even afzonderen om jouw verhaal te lezen.

  • admin
   2 januari 2019 at 17:44

   Hallo Evelyne,
   Ik hoop dat je wat uit mijn verhaal kunt halen. Het werkt bij iedereen weer anders, maar fijn dat je mensen om je heen hebt die je helpen! Veel leesplezier 😉

 4. 2 januari 2019 at 19:40

  Wat een dappere stap. Schrijven van de meeste heftige periode uit mijn leven was de start van mijn Blog. Voor mij had het een hele therapeutische werking. Ik hoop dat dit voor jou in combinatie met de therapie ook zo zal zijn! Heel veel geluk! Ik kijk er naar uit je verhaal te lezen.

  • admin
   10 januari 2019 at 20:02

   Hallo Ciska,
   Dankje voor je reactie! Ik merk dat het bij mij ook goed helpt.
   Het is een moeilijke stap dat je iets van je leven op internet gooit, maar dit is de moeite waard!

 5. 3 januari 2019 at 07:46

  Heftig, gelukkig nooit gepest vroeger, maar ik kan me wel heel goed voorstellen dat het impact heeft. Ik ga het verhaal ook zeker even lezen en hoop voor jou dat je er sterker uitkomt! Sterkte en bedankt voor het delen van je verhaal

  • admin
   10 januari 2019 at 20:00

   Hallo Mario,
   Dankje, we gaan ervoor 🙂

 6. 3 januari 2019 at 10:08

  Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. En veel succes met het delen van je verhaal. Je zult daar vast andere mensen mee helpen.

  • admin
   10 januari 2019 at 19:59

   Hallo Nicole,
   Dankjewel! Ik hoop dat ik andere mensen hiermee kan helpen.

 7. 3 januari 2019 at 11:46

  Jeetje Bas, wat heftig. Sterkte met alles, ik ga je verhaal lezen. Dapper dat je erover gast bloggen, zo kun je anderen ook helpen xxx

  • admin
   10 januari 2019 at 19:58

   Het is heftig, maar ik vind wel dat mensen moeten weten wat de gevolgen kunnen zijn van pesten.

 8. 3 januari 2019 at 16:07

  Wat dapper en goed dat je je verhaal gaat delen. Heel veel kracht gewenst!

  • admin
   10 januari 2019 at 19:57

   Hallo Daphne,
   Dankje voor je reactie en je wens!

 9. 3 januari 2019 at 18:05

  Wat heftig, maar erg stoer dat je het op deze manier durft te delen. Heel veel sterkte, ik blijf de verhalen volgen.

  • admin
   10 januari 2019 at 19:57

   Hallo Gabrielle,
   Dankje voor je reactie, het is zeker heftig, maar het is goed dat mensen weten wat de gevolgen zijn van pesten…

 10. 4 januari 2019 at 07:35

  Dapper dat je je verhaal wil delen, ik denk dat je daar ook best veel andere mensen mee kan helpen en steunen!

  • admin
   10 januari 2019 at 19:56

   Het is de bedoeling om andere mensen hiermee te helpen en te steunen. Dankje voor je reactie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *