Je bent wie je bent…

Beste lezer, dit keer een gedicht met onderwerp ‘je bent wie je bent’. Onze vooroordelen liggen vaak al klaar voordat we de eerste uitspraak doen, maar wat maakt je zo dat je niet verder kijkt dan dát? Heb je zijn of haar ogen weleens goed bekeken? Wat vertellen die? Wat zegt de gezichtsuitdrukking? Misschien is deze eigenschap iets wat we allemaal hebben meegekregen bij onze geboorte, een soort ‘de kat uit de boom kijken’?

“We hebben een sterke eigenschap!”

Kijk eens met een ander gevoel naar de hele situatie, wat zie je allemaal bij deze ‘vreemde vogel’? Is het wel zo ‘n vreemde vogel? Ga de uitdaging aan en kijk eens hoeveel goede mensen, die misschien niet helemaal compleet zijn, je doen verbazen en je sterk maken! Geloof jij dat er één iemand is die helemaal compleet is?

2 reacties

Reageren op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *